Avcilar'da Kurban Kesim Alanina Giden Yol 'Eziyet Yolu'na Dönüstü

Avcilar’da kurban kesim alanina gitmek isteyen vatandaslar çile çekti. Tehlike olusturan yokusta kimi vatandas düserken, kimisi de düsme tehlikesi geçirdi. Duruma tepki gösteren Birol Ezen isimli vatandas, “Asagiya zorla indim. Ne araba girebiliyor, ne bir yol var hiçbir sey yok" dedi.

Avcilar'da Kurban Kesim Alanina Giden Yol 'Eziyet Yolu'na Dönüstü
Avcilar’da bayram namazinin ardindan vatandaslar kurban ibadetini yerine getirmek için kesim alanina gitti. Vatandaslardan kimisi araçlariyla normal giristen kesim alanina girerken, araçlari olmayanlar ise metrobüs kullandi. Bazi vatandaslar ise yol kenarina araçlarini park etti. Kesim alanina gitmek isteyen vatandaslar adeta çile çekti. Patika yoldan gelen bazi vatandaslar düserken, bazilari birbirine tutunarak, kimisi de oturup sürünerek asagi inmeye çalisti. Kimi vatandaslar ise aldigi kurbanlik koyun ve koçla inmeye çalisirken adeta düsmemek için mücadele etti. Kesim islemini bitiren vatandaslar dik yokusu tirmanirken düsme tehlikesi geçirdi.

Duruma tepki gösteren Birol Ezen isimli vatandas, “Asagiya zorla indim. Ne araba girebiliyor, ne bir yol var hiçbir sey yok. Bir tane kaldi, orda nasil getirecegim” diye konustu.

Kaynak: İHA