Atasehir'de Lüks Otomobili Çizen Sahis Kayiplara Karisti

Atasehir’de yabanci uyruklu oldugu iddia edilen bir kisi, sokaktaki lüks otomobilin kapisini çizerek maddi zarar verdi.

Atasehir'de Lüks Otomobili Çizen Sahis Kayiplara Karisti
Olay, geçtigimiz gün Atasehir’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ikamet ettigi sokaga lüks otomobilini park eden Duygu Özkorucuklu, ertesi gün otomobiline binmek için gittiginde otomobilinin kapisinda çiziklerle karsilasti. Özkorucuklu, marketin güvenlik kamerasini izlediginde gerçek anlasildi. Sokakta bulunan bakkalda çalisan ve yabanci uyruklu oldugu iddia edilen bir kisinin otomobilin yanina gelerek kapisini çizdigi güvenlik kamerasinda ortaya çikti. Görüntüler üzerine otomobil sahibi durumu bakkala bildirdi. Olayi gerçeklestiren kisinin ise kayiplara karistigi belirtildi.

“Beni iterek kaçti ve gitti”

Otomobiline zarar veren kisinin kendisini itip kaçtigini belirten Duygu Özkorucuklu, “Persembe günü aracima binerken fark ettim hasari. Esim kamera kayitlarina bakalim dedi.

Kamera kayitlarini izledigimiz zaman marketin çalisani olan kisi araca zarar veriyor ve bu kisi marketin çalisani. Biz kendisiyle konusmak isterken beni iterek kaçti ve gitti. Kendisinin pesinden kostum ama yakalamam imkansizdi. Aracimizda yaklasik 30 bin liralik bir zarar var. Sahsin adresi, kimligi hiçbir seyi yok” dedi.

Kaynak: İHA