15 Temmuz Gazisi Sabri Gündüz, Rektör Uzun'u Ziyaret Etti

Hain darbe girisimini engellemek için 15 Temmuz Köprüsünde yaralanarak, geçirdigi 47 ameliyat sonrasi sag bacagini kaybeden Gazi Sabri Gündüz, Bartin Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.

15 Temmuz Gazisi Sabri Gündüz, Rektör Uzun'u Ziyaret Etti
Ziyarette, 15 Temmuz 2016 gecesi Fetullahçi Terör Örgütünün (FETÖ) hain darbe girisimine karsi verilen kahramanca mücadeleden bahseden Gazi Sabri Gündüz, yasananlarin unutulmamasi ve unutturulmamasi gerektiginin altini çizdi. Bartin Üniversitesinde (BARÜ) bu noktada gösterilen gayretlerin önemine dikkat çeken Gündüz, yakin ilgileri ve hassasiyetleri için BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’a tesekkür etti.

Türkiye’nin yarinlari için cani pahasina gösterdigi mücadele ve fedakarliktan dolayi Gündüz’e tesekkürlerini ileten Rektör Uzun ise “15 Temmuz 2016 tarihinde, gizli ve sinsi bir örgüte karsi milletimiz imani ve cesaretiyle sanli bir istiklal mücadelesini daha kazandi” dedi.

Hain gecede ülkemizin gelecegine zincir vurmayi deneyenlerin hüsrana ugradigini aktaran Rektör Uzun, “Rabbim’in yardimi ve milletimizin ‘Türkiye Askina’ gösterdigi cesaretle hain darbe girisimi basarisizliga ugratilmistir. Hainlerin kursunlari ve bombalari, Cumhurbaskanimizin kararli durusu ve liderligi etrafinda kenetlenen milletimizin çiplak ellerine ve imanina karsi maglup olmustur. Bu duygularla basta 15 Temmuz kahramanlarimiz olmak üzere tüm sehitlerimizi rahmetle aniyor, gazilerimize saglikli uzun bir ömür diliyorum. Bartin’in yigit evlatlarindan olan kardesimiz Sabri Gündüz’e de fedakârligi ve cesareti için tesekkür ediyor, kendisine Allah’tan sifa ve ailesiyle birlikte güzel bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA