Yalova Uluslararasi 2. Yürüyen Kösk Müzik Ve Dans Çocuk Festivali Basladi

10 ülkeden yaklasik 700 kisinin katildigi Yalova Uluslararasi 2. Yürüyen Kösk Müzik ve Dans Çocuk Festivali, kortej yürüyüsüyle basladi.

Yalova Uluslararasi 2. Yürüyen Kösk Müzik Ve Dans Çocuk Festivali Basladi
Yalova Yürüyen Kösk Kültür Sanat Akademisi Gençlik ve Spor Kulübü Dernegi tarafindan Yalova Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen festivalin kortej yürüyüsü Gazipasa Caddesi’nde gerçeklestirildi.

Sirbistan, Macaristan, Polonya, Kuzey Makedonya, Kuzey Osetya, Kabartay-Balkarya, Bosna Hersek, Bulgaristan ile Gürcistan’in yani sira Türkiye’den Erzurum, Van, Kocaeli, Mugla, Çankiri, Sinop ve Edirne’den ekipler kortej yürüyüsünde yer aldi. Yürüyerek 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydani’na gelen ekipler, ardindan mini amfiye geçerek burada gösterilerini sahneledi.

Festival çerçevesinde 5 temmuz Sali günü mini amfide saat 20.30’de gösteriler yapilacak. 7 Temmuz Persembe günü ise ekipler saat 19.30’da 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydani’nda Atabari oynayacak. Festival, saat 21.00’de Baris Manço Açik Hava Tiyatrosu’nda gerçeklestirilecek kapanis gösterisiyle sona erecek.
Kaynak: İHA