Trafik Kazasi Izlenimi Verilmek Istenen Cinayeti Jandarma Aydinlatti

Antalya’nin Manavgat ilçesinde ölümlü kaza olarak ihbar edilen olayin, jandarma ekiplerinin çalismasi sonucunda cinayet oldugu ortaya çikti.

Trafik Kazasi Izlenimi Verilmek Istenen Cinayeti Jandarma Aydinlatti
Dün gece saat 01.00 siralarinda 112 Acil Çagri Merkezine gelen Sarilar Mahallesi 1110 sokakta bir aracin dereye düstügü ihbari, saglik ekiplerini ve jandarmayi harekete geçirdi. Olay yerine gelen ekipler, yol kenarinda bulunan dere yatagina düsmüs vaziyetteki 07 JK 019 plakali ticari aracin içerisinde bir kisi bulundugunu, özel hastaneye kaldirilan ve adinin Hüseyin Serdar Sahin (37) sahsin hayatini kaybettigini belirledi.

Kaza degil cinayet

Olayin meydana geldigi bölgede arastirmalar yapan Manavgat Ilçe Jandarma Komutanligi Jandarma Suç Arastirma Timi (JASAT) ve Sarilar Jandarma Karakolu ekipleri, detayli kamera arastirmalari ve incelemeler sonucunda olayin trafik kazasi olmadigi, Hüseyin Serdar Sahin’in kaza öncesinde öldürüldügünü ve kaza süsü verilmeye çalisildigini belirledi.

12 saat bile geçmeden zanli yakalandi

Hüseyin Serdar Sahin’in cüzdaninda bulunan Z. B. isimli kadina ait bankamatik kartindan yola çikan ekipler, Z. B.’nin Hüseyin Serdar Sahin’in kiz arkadasi oldugunu belirledi. Z. B. ile yapilan görüsmede, Z.B.’nin dini nikâhli esi olan Alparslan Ç. ile Hüseyin Serdar Sahin arasinda husumet bulundugu bilgisine ulasan ekipler, olayin üzerinden 12 saat bile geçmeden Alparslan Ç.’yi Sarilar Mahallesi’nde saklandigi evde yakalayarak gözaltina aldi.

Cinayetin nedeni kiskançlik çikti

Alparslan Ç., Sarilar Jandarma Karakolundaki sorgulamasinda Hüseyin Serdar Sahin’i dini nikâhli esi Z. B. ile birlikte olmasindan dolayi biçaklayarak öldürdügünü itiraf etti. Suç aletinin bulunmasi için olay yerine götürülen ve yer göstermesi yapilan Alparslan Ç.’nin jandarmadaki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilecegi bildirildi.

Kaynak: İHA