Jandarma Timleri Motosiklet Kullanicilarini Bilgilendirdi

Manisa’nin Sarigöl ilçesinde jandarma trafik timleri tarafindan motosiklet kullanicilarina yönelik bilgilendirme çalismalari artarak devam ediyor.

Jandarma Timleri Motosiklet Kullanicilarini Bilgilendirdi
Sarigöl Ilçe Jandarma Komutanligina bagli Jandarma Trafik timleri tarafindan trafik güvenligi eylem plani çerçevesinde ’1 kask 1 hayat’ sloganiyla hem denetimler hem de bilgilendirme faaliyetleri artirildi.

Yaz aylarinin gelmesiyle birlikte motosiklet kullanimin artmasi sonucu meydana gelebilecek kazalarda ölüm ve yaralanmalarin minimum seviyeye indirmek amaci ile Sarigöl’ün mahallelerinde Jandarma Trafik Timleri ve Jandarma Motorize Asayis Timi ekipleri motosiklet sürücülerine yönelik müsterek yapilan trafik denetim faaliyetlerinin artirarak devam ediyor. Denetimin amaci sürücü ve yolcularin huzur içerisinde gidecekleri yerlere saglikli gidebilmesinin saglanmasi olarak açiklanirken, yapilan denetimlerin amacina ulasabilmesi için Sarigöl’e bagli mahallelerde vatandaslara kask kullanimi ve önemi hakkinda seminer faaliyetlerinin de devam edecegi belirtildi.

Vatandaslar da jandarma trafik timlerinin verdigi bilgilendirmelerden memnun olduklarini dile getirdi.
Kaynak: İHA