Dogaseverler Kamp Ve Doganin Tadini Çikardi

Kahramanmaras Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen doga kampinin ilki Baskonus Yaylasi’nda gerçeklestirildi. Yaklasik 3 gün süren etkinlikte katilimcilar kampin ve doganin tadini çikardi.

Dogaseverler Kamp Ve Doganin Tadini Çikardi
Büyüksehir Belediyesi, çesitli sosyal etkinlikleri vatandaslarla bulusturmaya devam ediyor. "Dogada Hayat Var" sloganiyla dogaseverlere yönelik birçok etkinlik gerçeklestiren belediye, simdi de Doga Kampi etkinligini hayata geçirdi. Baskonus Yaylasi’nda gerçeklestirilen kampa toplamda 35 dogasever katildi.

Yaklasik 3 gün süren etkinlikte katilimcilar kampin ve doganin tadini çikardi. Çesitli etkinliklerle doyasiya eglenen katilimcilar, gerçeklestirilen etkinlikten duyduklari memnuniyeti belirtiler.

Gençlik ve Spor Sube Müdürlügü’nden doga kampina iliskin yapilan açiklamada, “Büyüksehir Belediyesi olarak çesitli sosyal etkinlikleri hemserilerimizle bulusturmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede düzenli olarak gerçeklestirdigimiz doga yürüyüslerine ilave olarak doga kampi etkinligimizi de hayata geçirdik. Önümüzdeki süreçte de doga kampi etkinligimizde dogaseverlerle düzenli olarak bir araya gelmeye devam edecegiz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA