Gaziosmanpasa'da Araçlarla Gelip Husumetlilerine Kursun Yagdirdilar

Gaziosmanpasa’da 2 otomobil 1 motosikletle gelen süpheliler otomatik silahlarla bina önünde oturan husumetlilerine kursun yagdirdi. Kursunlar park halindeki 2 lüks otomobile isabet ederken, hedefte olan 3 süphelinin kaçisi bir is yerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Gaziosmanpasa'da Araçlarla Gelip Husumetlilerine Kursun Yagdirdilar
Olay, Gaziosmanpasa Kazim Karabekir Mahallesi’nde saat 02.00 sirlarinda meydana geldi. Iddiaya göre, 2 otomobil 1 motosikletle gelen süpheliler bina önünde oturan husumetlilerine otomatik silahlarla kursunlamaya basladi.

Kursunlar park halindeki otomobillere isabet etti. Kursunlarin hedefi olan 3 kisi güçlükle olay yerinden kaçarken, silah seslerini duyan vatandaslar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine kisa sürede çok sayida polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olay yerini emniyet seridi ile kapatti. Süphelilerden bir tanesinin olay yerinden kaçarken düsürdügü silaha polis ekipleri el koydu. Bir süre olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri olayla ilgili genis çapli sorusturma baslatti.

2 lüks otomobil kullanilamaz hale geldi

Otomatik silahlarla husumetlilerini kursunlayan süphelilerin mermileri park halindeki otobüslere isabet etti. 34 FM 9681 plakali lüks otomobil ise kullanilamaz hale gelirken, mahalle sakinleri korku dolu anlar yasadi.
Kaynak: İHA