Pazar Yerinde Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Çorum’da pazar yerinde yürüyen 2 kisiye silahla ates açildi. Saldiri sonucu 1 kisi hayatini kaybederken, 1 kisi de agir yaralandi.

Pazar Yerinde Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali
Olay, Pazartesi Pazari içerisinde meydana geldi. Iddialara göre, Pazartesi Pazari içerisinde yürüyen M.K. ve F.C.S.’ye tüfekle ates açildi. Açilan ates sonucu saçmalarin isabet ettigi M.K. ve F.C.S. yaralandi. Vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi.

Silah sesleri üzerine olay yerinin yakininda bulunan saglik ocagindaki doktorlar ve saglik personeli yaralilara ilk müdahaleyi yapti. Müdahalenin ardindan ambulansa alinan yaralilar Erol Olçok Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi. Pazar içerisinde genis güvenlik önlemi alan polis ekipleri giris-çikislari bir süreligine kapatti. Ayrica etrafa açilan saçmalar bir is yerinin de camlarina isabet etti.

Olaya giden polis ekibi kaza yapti

Ayrica Pazartesi Pazari’ndaki olaya müdahale etmek için giden polis araci Varinli Caddesi’nde kaza yapti. Polis ekiplerinin içerisinde bulundugu araç baska bir araçla çarpisti. Kazada araçta bulunan bir kadin hafif yaralandi.

Öte yandan, pazardaki saldirida yaralanan M.K. yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Olayin ardindan otomobille kaçan zanli veya zanlilarin yakalanmasi için çalismalar devam ediyor.
Kaynak: İHA