Pursaklar'da Yaz Konserleri Basliyor

Ankara Pursaklar Belediyesi, Sehit Salim Akgül Parki Amfi Tiyatrosunda ünlü sarkicilarin sevilen sarkilarini, yaz konserlerinde müzikseverlerle bulusturuyor.

Pursaklar'da Yaz Konserleri Basliyor
Son zamanlarda gerçeklestirdigi kültürel ve sanatsal etkinliklerle dikkatleri üzerine çeken Pursaklar Belediyesi, düzenleyecegi Pursaklar yaz konserlerinde ünlü sarkicilar, sevilen sarkilarini hayranlari için seslendirirken vatandaslari müzige doyuracak.

Pursaklar Belediyesi Sehit Salim Akgül Parki Amfi Tiyatrosunda gerçeklestirilecek olan etkinliklerde; Burak Kartal, Ankarali Mahmut, Asena Bilge, Mustafa Özcan, Veli Erdem Karakülah, Hasan Murat, Engincan, Ferhan Altinel gibi ünlü sanatçilar ve Pursaklar Halk Oyunlari Ekibi, Pursaklar Seymen Ekibi sahne alacak. Yetenekli gençlere de firsat sunacak Pursaklar Belediyesi, sesine güvenenlere de sahneye çikma imkani sunacak.

“Kendine güvenen gençler bizimle iletisime geçin”

Pursaklar Yaz Konserleriyle sicak yaz günlerinde coskuyu ve heyecani artirmayi hedeflediklerini belirten Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin; “Yetenegini ve sesinin rengini göstermek isteyen kardeslerim, yerel sanatçilarimizin yer alacagi sahnede sizin de yer alma sansiniz var. Kendine güvenen gençler bizimle iletisime geçin. Simdiden tüm vatandaslarimiza iyi eglenceler diliyorum. Pursaklar’i her alanda oldugu gibi sanat ve kültür alaninda örnek bir sehir haline getirmek adina var gücümüzle çalismaya devam edecegiz” dedi.

30 Temmuz- 6 Agustos tarihleri arasinda baslayacak Pursaklar yaz konserlerinde ilk gün Burak Kartal ve Ankarali Mahmut sahne alacak.
Kaynak: İHA