Adana'da Silahli Kavga Açiklamasi 2 Ölü, 3 Yarali

Adana’da gece sokak ortasinda çikan silahli kavgada 2 kisi hayatini kaybederken, 3 kisi yaralandi.

Adana'da Silahli Kavga Açiklamasi 2 Ölü, 3 Yarali
Edinilen bilgiye göre olay, gece merkez Yüregir ilçesi Çamlibel Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre otomobillerle bir sokaga gelen iki grup, kavga etmeye basladi.

Kavganin büyümesi üzerine taraflar birbirlerine tabancalarla ates açmaya basladi.

Çatismanin yasandigi sokak savas alanina dönerken, olayda, Sergen Çelik, Ramazan Demirtas, Ümit Ekmekçi, Serhat Saygili, Muhammet Savan yaralandi. Yaralilardan Demirtas, Savan, Ekmekçi ve Saygili arkadaslari tarafindan hastaneye götürüldü. Ihbar üzerine olay yerine sevk edilen saglik ekibi silahla vurulmus ve yaninda tabanca bulunan Sergen Çelik’in öldügünü belirledi. Hastanede tedaviye alinan yaralilardan Demirtas da doktorlarin müdahalesine ragmen kurtarilamadi. Diger 3 yaralinin tedavisinin ise sürdügü bildirildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekibi, Sergen Çelik’in yaninda ve yakininda tabanca ile sokakta dolu sarjör ele geçirirken, silahlardan ateslenen 28 bos kovan buldu. Delil toplama çalismasinin ardindan olay yerindeki ve hastanedeki cenazeler, otopsi için Adana Adli Tip Kurumu’nun morguna kaldirildi. Polisin inceleme yaptigi sirada olay yerine gelen Çelik’in yakinlari sinir krizleri geçirdi. Olaya karistigi öne sürülen çok sayida kisiyi gözaltina alan polis, sorusturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.
Kaynak: İHA