(Özel) Taksim'de Biber Gaziyla Gasp Kamerada
Taksim’de yabanci uyruklu iki sahis, cinsel iliski için anlastigi iki kadin tarafindan biber gazi sikilarak gasp edildi. Yasananlar kameralara yansirken yaklasik 350 bin euro ve kol saatlerini çalan iki kadin, Beyoglu Asayis Büro Amirligi ekipleri tarafindan yakalandi.

Biber gazi sikip paralarini ve kol saatlerini gasp ettiler
Mashaallah R. ile Arman J. girdikleri binada, kadinlarin biber gazli saldirisina ugradi. Biber gazi sikan kadinlar sahislarin üzerindeki 350 bin euro ile kol saatlerini gasp etti. Kadinlar daha sonra biber gazinin etkisinde olan gençleri, binanin disarisina çikartip kovaladi.
Beyoglu Asayis ekipleri gaspçilari yakaladi
Mashaallah R. ile Arman J. isimli yabanci uyruklu sahislar, yasadiklari olayin ardindan en yakin polis merkezine giderek sikayetçi oldu. Bunun üzerine harekete geçen Beyoglu Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri, gençleri gasp eden kadinlarin M.Ç. ile Shirkhan A. oldugunu tespit etti. Polis ekipleri kadinlari, olayin yasandigi binanin içinde yakaladi.
Gaspçi kadinlar tutuklandi
Gözaltina alinarak emniyette islemleri tamamlanan kadinlar, çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yasanan olayin ardindan gençlerin binaya girisi ve daha sonra kadinlari kovaladigi anlar ise güvenlik kamerasina yansidi.
