Agri Belediyesi Asfalt Serim Çalismalarini Araliksiz Sürdürüyor

Agri Belediye Baskani Savci Sayan’in talimati ile Fen Isleri Müdürlügü ekipleri asfaltlama çalismalarini gece gündüz demeden sürdürüyor.

Agri Belediyesi Asfalt Serim Çalismalarini Araliksiz Sürdürüyor
Agri Belediyesi tarafindan sehrin güzellestirilmesi ve modern hale getirilmesi için yürütülen çalismalar her geçen gün hizla artarak ilerliyor. Agri Belediyesi ekipleri asfaltlamada ara baglanti yollarinin da yer

aldigi çalismalarda kisa sürede binlerce metrekare asfalt çalismasi yapilacak. Agri’nin hava sartlari göz önüne alinarak özellikle kis aylarinda zor kosullarda mesai veren Fen Isleri Müdürlügüne bagli ekipler, bu yaz hizlandirilmis sekilde önemli noktalarda 7/24 mesai harcayacak.

Belediyenin Fen isleri Müdürlügü ekipleri ilde cadde ve sokaklarda bakim, onarim, yenileme çalismalarini sürdürürken, diger taraftan Park ve Bahçeler Müdürlügüne bagli ekipler kent merkezinde bulunan parklarda bakim ve onarim çalismalarina devam ediyor.

Agri Belediye Baskani Savci Sayan yapmis oldugu açiklamasinda, “Agri Belediyesi olarak yillaridir giderilemeyen sorunlari ve halkimizin bekledigi hizmetleri yerine getirebilmek için çalisiyoruz. Bizler hizmetimize araliksiz devam ederek güzel Agri’mizi her gün bir adim daha ileriye götürmek için gayret gösteriyoruz. Agri halkimizin hak ettigi rahat ve konforlu bir kent saglamak için var gücümüzle ekiplerimizle sahadayiz” dedi.

Kaynak: İHA