Otomobilin Koyun Sürüsüne Dalma Ani Kamerada

Sanliurfa’nin Siverek ilçesinde otomobilin koyun sürüsüne dalmasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda sürücü yaralanirken 19 koyun ile 1 esek ise telef oldu. Dehsete düsüren o anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.

Otomobilin Koyun Sürüsüne Dalma Ani Kamerada
Edinilen bilgiye göre kaza, gece saatlerinde Sanliurfa’nin Siverek ilçesinde yasandi. Diyarbakir istikametinden Siverek istikametine giden Mehmet Ali H.’nin kullandigi 49 NGV 80 plakali otomobil, çoban tarafindan yolun karsisina geçirilmeye çalisilan koyun sürüsüne çarpti. Çarpmanin etkisiyle koyunlar metrelerce savrulurken otomobil ise otomobil ise çarpmanin etkisiyle kontrolden çikarak yaklasik 100 metre ileride durabildi.

Kazada otomobil sürücüsü yaralanirken 19 koyun ile 1 esek telef oldu. Kazayi görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine giden saglik ekipleri, yarali sürücüye ilk müdahaleyi yaptiktan sonra ambulansla Siverek Devlet Hastanesine kaldirdi.

Olay yerine giden jandarma ve polis ekipleri, yolu tek tarafli olarak trafige kapatti. Karayollarina bagli ekiplerin telef olan koyunlar ile esegi kaldirmasini ardindan otomobil olay yerinden kaldirilarak yol yeniden trafige açildi.

Kaza ani kamerada

Öte yandan kaza ani ise bir is yerine ait güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde yol kenarinda bekletilen koyunlarin araçlarin geçisinin ardindan yolun karsisina geçirilmeye çalisildigi, o anda hizla gelen otomobilin sürüye daldigi görüldü.

Çarpmanin etkisiyle koyunlar metrelerce savrulurken kontrolden çikan otomobil ise yaklasik 100 metre ileride durabildi.

Kazayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA