Yunus Timleri Sehit Çocugu Egehan'a Sürpriz Yapti

Amasya’da motosikletli yunus timleri, 15 Temmuz sehidi Erdem Diker’in geride biraktigi 7,5 yasindaki oglu Egehan’a sürpriz yaparak birlikte devriye attilar.

Yunus Timleri Sehit Çocugu Egehan'a Sürpriz Yapti
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü öncesi Amasya Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi yetkilileriyle temasa geçen anne Gülsüm Diker, oglunun polis motosikletine binmeyi çok istedigini iletti. Bunun üzerine ekipler sürpriz yapip kapisini çaldigi Egehan’i disari çikararak birlikte sokakta devriye atti. Sevincini elindeki Türk bayragini sallayarak gösteren minik çocuk polislere tesekkür etti.

“15 Temmuz sehitlerimizi saygiyla aniyoruz”

Egehan’a kendilerini her zaman arayabilecegini söyleyen yunus timinde görevli polis memuru Ferdi Sanli, “Yunus polislerini çok sevdigini söylediler. Biz de kendisini hem motosiklete bindirmek hem de ziyaret etmek amaçli ikametine geldik. Mutlu edebildiysek ne mutlu bize” dedi.



"Bu özel günde bizi yalniz birakmadiklari için onlara minnettarim”

Polislerin evladinin yüzünü güldürdügünü anlatan Gülsüm Diker de, “Oglum kadar bende çok mutlu oldum. Insan kendini yalniz olmadigini hissediyor. Oglum her bayram buruk geçiriyordu. Bu özel günde bizi yalniz birakmadiklari için onlara minnettarim. Allah onlari korusun” seklinde konustu.

Kaynak: İHA