Türk Ocagi Parki'nda Yesil Alan Miktari Artirildi

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, yeni semt parklarinin yapimina devam ederken, mevcut parklarin onarilmasina ve parklardaki yesil alan bakim çalismalarini da sürdürüyor.

Türk Ocagi Parki'nda Yesil Alan Miktari Artirildi
Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü, yaz aylarinin gelmesiyle parklarda bakim onarim çalismalarina hizla devam ediyor. Kepez’in 68 mahallesinde bulunan semt parklarinin bakimini üstlenen Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, Dr. Burhanettin Onat Kültür Evi’nin bulundugu Türk Ocagi Parkinda yesil alan düzenleme çalismasi gerçeklestirdi.

Türk Ocaklari Antalya Subesi’nin, kültür ve sanat tesisi talebini yerine getiren Kepez Belediyesi, Türk Ocagi Parki içerisine Dr. Burhanettin Onat Kültür Evini insa ederek, 2021 yilinda törenle hizmete açmisti. Dr. Burhanettin Onat Kültür Evine ev sahipligi yapan Türk Ocagi Parki’nda yesil alan miktari artirildi. Bu çerçevede Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri alanda önce toprak serim çalismasi gerçeklestirdi. Yeni bitki yetistirilmesi ve köklendirme isleminde kullanilan torfu toprak zemine uygulandi. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler ekipleri uzman kadrolariyla, parklari ve bahçeleri güzellestirerek daha yesil bir Kepez için çalismaya devam ediyor.
Kaynak: İHA