Kahramankazan Belediye Baskani Sehit Aileleri Ve Gazileri Ziyaret Etti

Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz, 15 Temmuz 2016’da gerçeklestirilen hain darbe girisiminin engellenmesinin 6. yil dönümü dolayisiyla, sehit olan kahramanlarin ailelerini ziyaret etti.

Kahramankazan Belediye Baskani Sehit Aileleri Ve Gazileri Ziyaret Etti
Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz, 15 Temmuz Fetullahçi Terör Örgütü (FETÖ) darbe girisiminin komuta merkezi olan 4. Ana Jet Üs Komutanligi (Akinci Üssü) önünde ve terörle mücadele sirasinda sehit olan kahramanlarin ailelerini ziyaret etti. Oguz, hal hatirlarini sorup sohbet ettigi sehit aileleriyle birlikte sehitler için Kuran-i Kerim okuyup, dualar etti. Oguz, sehit ailelerini 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde düzenleyecekleri etkinliklere davet etti. Oguz ayrica, ailelerin bayramlarini da kutladi.

Sehit aileleri teröristlere lanet okudu

Ziyaretler sirasinda duygu dolu anlar yasandi. Acilarinin ilk günkü kadar taze oldugunu anlatan sehit aileleri, gururlu olduklarini ifade etti.

Teröristlere ve terör örgütlerine lanet okuyan sehit aileleri, “Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Bizlere evlat acisi yasatan hain katillerin Allah belasini versin. Hem bu dünyada hem de öteki dünyada iki yakalari bir araya gelmesin” ifadelerini kullandi.

“Aileleri bizim de ailemizdir”

Baskan Oguz da sehit ailelerinin tüm Türk milletinin ailesi oldugunu belirterek, “Devletimizin ve milletimizin bekasi, vatanimizin parçalanmamasi, ezanlarimizin susmamasi için gözlerini dahi kirpmadan sehadete yürüyen kahramanlarimizi her zaman rahmet, minnet ve saygiyla aniyoruz. Aziz sehitlerimizin geride kalanlari bizlere emanettir, aileleri bizim de ailemiz, anneleri bizim de annemiz, babalari bizim de babamiz, evlatlari bizim de evladimizdir. Onlar için ne yapsak azdir” diye konustu.

Darbeci hainler tarafindan üs önünde bekleyen vatandaslara açilan ates sonucu, Kahramankazanlilar 9 sehit, 92 gazi vermisti.
Kaynak: İHA