Bip Ile Trendyol Yeni Bir Is Birligine Imza Atti

Yerli iletisim ve yasam platformu BiP ile Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarindan Trendyol yeni bir is birligine imza atti. Bu kapsamda Trendyol, is ortaklariyla iletisimini BiP Kesfet’in Kapali Grup Iletisim Kanallari’na tasidi.

Bip Ile Trendyol Yeni Bir Is Birligine Imza Atti


Türkiye’nin iletisim ve yasam platformu BiP, bireysel kullanicilara sundugu kolayliklarin yani sira kurumsal kullanicilari için de farkli çözümler gelistiriyor. Bu kapsamda, Türkiye’nin ve dünyanin önde gelen e-ticaret platformlarindan Trendyol, saticilariyla iletisim süreçlerini BiP Kesfet’in Kapali Grup Iletisim Kanallari’na tasiyor. Böylece Trendyol is ortaklarina yönelik bilgilendirme, duyuru ve egitim videolarini BiP’teki kanal üzerinden paylasacak.

Trendyol, BiP’in sundugu platform üzerinde interaktif senaryolar gerçeklestirerek saticilariyla etkilesimini artirmayi hedefliyor. BiP Kesfet’in bu çözümü, perakende sektörünün önde gelen tedarikçilerine güvenli ortamda kaliteli hizmet verirken, sektörle ilgili gelismelerin daha yakindan takip edilmesini ve is ortaklarinin daha donanimli olmalarini da sagliyor. BiP, bu alandaki is birliklerini genis ekosistemi olan diger firmalarla da gelistirmeyi planliyor.
Kaynak: İHA