Kiraz Kafe Kadin Girisimcilere Ciddi Katkilar Sunacak

Körfez Ticaret Odasi, Haziran ayi meclis toplantisini gerçeklestirdi. Faaliyetler hakkinda konusan meclis baskan yardimcisi Murat Gürsoy, “Odamiz kadin girisimcileri, Körfez Belediyesi, kent konseyi ve halk egitim merkezinin ortak çalismasi ile hayata geçen Kiraz Kafe, bu ay itibari ile hayata geçti. Kiraz Kafe kadin girisimcilerimize ciddi katkilar sunacak" dedi.

Kiraz Kafe Kadin Girisimcilere Ciddi Katkilar Sunacak
Körfez Ticaret Odasi Haziran ayi meclis toplantisi, meclis baskan yardimcisi Murat Gürsoy baskanliginda, KTO meclis üyeleri, genç ve kadin girisimci üyeleri, komite üyeleri ve misafirlerinin katilimiyla gerçeklesti. Yönetim kurulu baskan yardimcisi Mustafa Gülçan’in aylik faaliyetleri aktarmasinin ardindan meclis toplantisi bilgilendirme sunumlari ile devam etti. Faaliyetler hakkinda konusan meclis baskan yardimcisi Gürsoy, “Odamiz kadin girisimcileri, Körfez Belediyesi, kent konseyi ve halk egitim merkezinin ortak çalismasi ile Kiraz Kafe, bu ay itibari ile hayata geçti. Kiraz Kafe kadin girisimcilerimize ciddi katkilar sunacak. Uzun süredir çalismalari devam eden ve bu sürece büyük katkilar sunan odamizin kadin girisimcilerine buradan tesekkür ediyor, basarilarinin devami diliyorum. Yine ay içinde verimli ziyaretler gerçeklestiren genç girisimciler icra kurulumuza, sigortacilik sektörünün sikintilari, gelecegi ile ilgili konularda fikir alisverisinde bulunmak üzere ilçemizde sigorta acenteleri sahipleri ile bir araya gelen sigortacilik komitesi üyelerimize de özverili çalismalari için tesekkür etmek istiyorum” dedi.

Körfez Ticaret Odasi (KTO) Genç Girisimciler Icra Kurulu Üyesi Nihat Can Kirci, genç girisimcilerin aylik faaliyetleri hakkinda bilgilendirme yapti. KTO üyelerinden Körfez Karton Bardak firmasinin sahibi Perihan Öztürk, firmasinin faaliyetleri ve ürünleri hakkinda bilgilendirmelerde bulundu. AIESEC ögrenci organizasyonundan Nurdan Çandir, uluslararasi ögrenci degisim ve sosyal sorumluluk projeleri hakkinda bilgi verdi.
Kaynak: İHA