Battalgazi'deki Ulasim Yatirimlarinda Taviz Yok

Kernek Mahallesinin ardindan Firat Mahallesindeki 10 sokakta 3.5 milyonluk ulasim yatiriminin daha startini verdirerek ilçenin kaderini degistirmeye devam eden Malatya’nin Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Söz konusu ulasim olunca Battalgazi’de yatirimlardan asla taviz vermiyoruz” dedi.

Battalgazi'deki Ulasim Yatirimlarinda Taviz Yok
Battalgazi’deki birçok alanda yaptigi çalismalarla büyük takdir topladigi bildirilen Battalgazi Belediyesi’nin, ulasimda ezberleri bozan yatirimlarla da ilçenin kaderini degistirmeye devam ettigi belirtildi. Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in liderliginde devam eden çalismalar çerçevesinde Fen Isleri Müdürlügü, ilçenin en ugrak mahallelerinden biri olan Firat Mahallesinde, 1500 metre sicak asfalt, 2750 metrekare Kaldirim tasi ve 6000 metrekare Kilit tasi çalismalarinin startini verdi. Kernek mahallesinin ardindan Firat Mahallesine bagli Kuzey sokak, Ismail Özer sokak, Asiret sokak, Ibni Sina sokak, Süküroglu sokak, Mimoza sokak, Akasya sokak, Sefik Tugay sokak, Zencefil sokak ve Tabib sokakta baslayan çalismalar çerçevesinde toplam 3.5 milyon liralik yatirim ilçeyle bulusturulacak. Ilçenin dört bir yaninda çalismalarini araliksiz sürdüren ekiplerin Firat mahallesindeki bu hummali çalismalarinin da vatandaslardan büyük takdir topladigi belirtildi.

“Hizmet askimiz her geçen daha da artiyor”

Hayata geçirdigi büyük yatirimlarla Medeniyetin Kalbi Battalgazi’yi gelecege hazirladigi bildirilen Belediye Baskani Osman Güder, Firat Mahalle Muhtari Nihat Biner ile birlikte çalismalari yerinde inceledi. Çalismalar hakkinda birim müdüründen bilgiler alan Baskan Güder, hizmet asklarinin her geçen gün arttigina vurgu yaparak sunlari söyledi:

“Kernek mahallemizin devami olan Firat mahallemizde de çalismalarimiza basladik. Alt yapisi yenilenen Firat mahallemizi basta asagi yeniliyoruz. Bizlerde çalismalari yerinde inceliyoruz. Battalgazi’mizin güzelligine güzellik katacak bu çalismalarimizi araliksiz sürdürüyoruz. Özellikle bu yil ilçemizi birçok yenilikle bulusturuyoruz. Insallah önümüzdeki yil son rötuslari yaptiktan sonra vatandaslarimiz bambaska bir Battalgazi bulacaklar. Cumhurbaskanimiz sayin Recep Tayyip Erdogan’in ifadesiyle; ‘Durmak yok yola devam’ diyoruz. Muhtarimizin az önce ‘Battalgazi hizmet ve yatirimda altin yilini yasiyor’ ifadesi bizi gerçekten gururlandirdi. Bu bizim hizmet askimizi arttiriyor. Ask ile çalisan asla yorulmaz. Vatandaslarimizin özellikle sunu bilmelerini istiyorum; söz konusu ulasim olunca Battalgazi’de yatirimlardan asla taviz vermedik, vermiyoruz. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum.”

“Battalgazi en parlak dönemini yasiyor”

Battalgazi’deki hizmetlerden memnun olduklarini belirten Firat Mahallesi Muhtari Nihat Biner, “3 yil 3 aylik döneme baktigimiz zaman Battalgazi’miz ve bununla birlikte Firat Mahallemiz hizmette en parlak dönemini yasiyor. Bunun için mahallem ve sahsim adina Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder’e sonsuz tesekkürlerimizi sunuyorum. Yaklasik 15 gün içerisinde eskiyi unutturacak çalismalarin tamamlanmasiyla

insanlarimiz saglikli ve güzel sartlarda yasayacagi sokaklara kavusacagiz. Mahalledeki vatandaslarimiz çalismalardan memnun. Her sorunumuz ile yakindan ilgilenen baskanimiza tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA