Antalya'da Kayalik Alana Düsen Sahsi Kurtarma Seferberligi

Antalya’nin Kepez ilçesinde yaklasik 20 metrelik seyir terasindan kayalik alana düsen sahis itfaiye ve polis ekiplerince kurtarildi.

Antalya'da Kayalik Alana Düsen Sahsi Kurtarma Seferberligi


Edinilen bilgiye göre olay, saat 19.30 sirasinda Odabasi Mahallesi Panaromik Seyir Terasi’nda meydana geldi. 49 yasindaki Yusuf Ercan, terasa sehir manzarasi izlemeye geldi. Bir süre manzarayi izleyen Ercan, bir anda dengesini kaybederek, kayalik alana düstü. ‘Yardim edin’ seslerini duyan vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbarla bölgeye itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri ilk olarak Ercan’in oldugu yeri belirledi. Yaklasik 20 metre asagida bulunan sahsi kurtarmak için ekipler halat sistemi kurdu. Kasik sedyeye alinan Ercan, ekiplerin birlikte yürüttügü çalismayla yukari çikartildi. Bilinci yerinde olan Yusuf Ercan, ambulansla hastaneye kaldirildi.

"Sahsi itfaiye kurtardi"

Olayi gören Serkan Ceviz, “Biz ileride oturuyorduk, itfaiye sesini duyunca hemen geldik. Sahis asagida kayalik alandaydi. Sonra itfaiye ekipleri sahsi kurtardi ve hastaneye götürüldü” dedi.

Kaynak: İHA