Kütahya'da Kur'an Kurslari Yil Sonu Ve Kadim Oyunlar Çocuk Senligi

Kütahya Il Müftülügü’nün, Kütahya Belediye bahçesinde düzenledigi Kur’an Kurslari Yil Sonu ve Kadim Oyunlar Çocuk Senligi’ne Kütahya Belediye Baskani Alim Isik katilim saglayarak, çocuklarla bir araya geldi.

Kütahya'da Kur'an Kurslari Yil Sonu Ve Kadim Oyunlar Çocuk Senligi
Kütahya Belediye Bahçesinde, Kütahya Il Müftülügü tarafindan düzenlenen Kur’an Kurslari Yil Sonu ve Kadim Oyunlar Çocuk Senligi, renkli görüntülere sahne oldu.

Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, konusmasinda, “Il Müftülügümüzün 4-6 yas Kur’an Kurslari ögrencileri için hazirlanan etkinliklere hepiniz hos geldiniz. 2019 yilinda göreve gelir gelmez bir Kur’an kurumuzun yeri ile ilgili bir kriz yasanmisti. Yasanan krizde bir irade ortaya koymak gerekiyordu. Biz belediye olarak Kur’an kursunun yapilmasini istiyoruz. Kimse din egitiminin önüne herhangi bir bahane ile engel koyamaz. Insat tamamlandi ve oradan yetilen çocuklarimiz burada bize program sunacaklar. Allah herkesin emegini bosa çikartmasin. Müftülügümüz, milli egitim ve saglik il müdürlügümüzün bu güne kadar belediyemize ulastirdigi hiçbir talebine hayir demedik. Gelecegimizin teminati olarak gördügümüz çocuklarimiz için katki yaptik, yapamaya da devam edecegiz. Programda emegi geçenlere tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA