Baskan Altay Açiklamasi 'Kirsaldaki En Önemli Önceligimiz Vatandaslarimizin Gelirini Artirmak'

Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Derebucak’in; Gencek, Göynem, Pinarbasi ve Çamlik mahallelerinde vatandaslarla bir araya geldi.

Baskan Altay Açiklamasi 'Kirsaldaki En Önemli Önceligimiz Vatandaslarimizin Gelirini Artirmak'
Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Derebucak ilçesine bagli mahallerde vatandaslarla bulustu. Baskan Altay, Derebucak Belediye Baskani Ahmet Kisa, AK Parti Derebucak Ilçe Baskani Adem Sütçü, MHP Derebucak Ilçe Baskani Ali Almaz ile birlikte ilçeye bagli; Gencek, Göynem, Pinarbasi ve Çamlik mahallelerini ziyaret etti. Mahalle ziyaretlerinde muhtarlarla ve vatandaslarla bir araya gelerek istisareler gerçeklestiren Baskan Altay, Gembos Ovasi’nda bir çilek tarlasinda vatandaslarla birlikte çilek hasadi da gerçeklestirdi.

"Tarimsal desteklerimiz sürecek"

Ilçe ziyaretlerinde vatandaslarla bir araya gelirken yatirimlari da yerinde incelediklerini belirten Baskan Altay, “Kirsaldaki en önemli önceligimiz vatandaslarimizin gelirini artirmak, onun için tarimsal destekler konusunda çok önemli çalismalar yürütüyoruz. Derebucak’ta da özellikle fasülye ve çilek konusunda verdigimiz destekten sonra burada bir pazar olustu. Bir çilek bahçesinde de hasada eslik ettik. Vatandaslarimizin kazancinin artirilmasiyla ilgili Büyüksehir Belediyesi olarak tarimsal destekler vermeye devam edecegiz. Gösterilen ilgiden dolayi tesekkür ediyorum. Insallah mahallelerimizin altyapilarini tamamliyoruz. Sosyal hayata dair de önemli projeler gerçeklestiriyoruz ve kirsalda yasayan vatandaslarimizin gelirini artirma önceligiyle çalismalarimiza devam ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Baskan Altay ayrica yakin zamanda turizme kazandirilmasi planlanan Derebucak Baraji’nda da incelemelerde bulundu.
Kaynak: İHA