Sultangazi'de Ehliyetsiz Gencin Drift Sovu Az Daha Faciayla Bitiyordu

Sultangazi’de drift yapan ehliyetsiz genç, aracinin kontrolünü kaybedince takla atarak karsi seride geçti. Araç ardindan seyir halindeki baska bir otomobile çarparken, ölen ya da yaralananin olmadigi kazada facianin esiginden dönüldü.

Sultangazi'de Ehliyetsiz Gencin Drift Sovu Az Daha Faciayla Bitiyordu
Olay saat 14.00 siralarinda Sultangazi Hoca Ahmet Yesevi Bulvari üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, Ugurmumcu Mahallesi’nden Küçükköy istikametine 77 AAP 640 plakali otomobille ilerleyen ehliyetsiz genç, drift yaparken aracin kontrolünü kaybetti. Içinde sürücüyle birlikte 4 gencin bulundugu otomobil takla atip önce refüje ardindan agaca çarpti. Karsi seride geçen araç, içerisinde 1’i çocuk 4 kisinin bulundugu Muhittin Karagöz idaresindeki 34 AAR 292 plakali otomobile çarpti. Ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta yakit sizintisi oldugu için güvenlik önlemi alirken, vatandaslar ise çevrede sigara içmemeleri konusunda uyarildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, her iki araçta da hasar olustu.

Olay anini anlatan vatandaslardan Saban Özdemir, ’’Ileride bizim dükkanimiz var. Çalisirken birden pat diye bir ses geldi. Baktim araç 2 defa takla atti ve agaçlara çarparak yere düstü. Muhtemelen yol islakti 4 kisi sag salim çikti. Allah’in izni ile kimseye bir sey olmadi’’ dedi.

Kaza aninda otomobilde bulunan bir kisi ise, ’’Biz Arnavutköy tarafindan geldik asagidan döndük. Bu tarafa dogru geliyorduk birden araba firladi ve agaca vurdu sonrada üstümüze düstü. Ya ölseydik ne olacakti. Sürücüsü orada ama diyor ki ’ben sürmüyordum’. ’Aracin sürücüsü birazdan gelecek’ diyor. Aracin içinden sürücüyü biz çikardik. Simdi de ben degilim diyor. Kim bilir kimi getirecekler’’ dedi.

Kaynak: İHA