Kaza Yapip Araci Ve Yarali Kadini Birakip Kaçan Sürücü, Geri Dönüp Kazayi Uzaktan Izlerken Yakalandi

Antalya’nin Serik ilçesinde otomobilin direge çarptigi trafik kazasinda 2 kisi yaralandi. Sürücü otomobille birlikte yaninda ki bayan yolcuyu birakip kaçti. Daha sonra motosikletle olay yerine geri dönen sürücü, uzaktan olay yerini izlerken polis ekiplerine yakalandi.

Kaza Yapip Araci Ve Yarali Kadini Birakip Kaçan Sürücü, Geri Dönüp Kazayi Uzaktan Izlerken Yakalandi
Olay Serik ilçesine bagli Karadayi Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ahmet Serhat K.’nin kullandigi 27 AIY 656 plakali otomobil sürücüsü direksiyon kaybetmesi sonucu yoldan çikarak direge çarpti. Kaza sonrasi sürücü ismi ögrenilemeyen yarali bayan yolcu ile otomobili birakip kaçti. Çevredekilerin ihbari ile olay eyerine 112 saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Yarali olan kadin yolcu ambulans ile hastaneye sevk edilirken daha sonra olay yerine motosikletle gelen ve olup biteni disardan izlerken yakalanan sürücü ise önce hastaneye daha sonra ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri araç içerisinde yaptigi incelemede çok sayida uyusturucu madde ele geçirdi. Polisin kazayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Kazanin görgü taniklarindan Veli Daglarasar, "Araç, Bogazkent tarafindan geliyordu. Duvara sürttürerek direge çarpti. Bayan yolcu içinde yatiyordu, ambulans onu aldi götürdü. Soförün elinde bir sey vardi. Onu attiktan sonra bir araç geldi, ona bindi ve Bogazkent tarafina götürdü. Yaninda ki yarali kizi birakip kaçti. Akabinde bir motosiklete binip yakinlara bir yerlere gelmis. Daha sonra polisler bulup getirdi sahsi. Ardindan da ambulansa bindirip götürdüler" seklinde konustu.

Kaynak: İHA