Battalgazi Meclisi Haziran Toplantisi Tamamlandi

Malatya’nin Battalgazi Belediye Meclisi, Haziran ayi Olagan toplantisinin 2.birlesim 1.oturumunda bir araya geldi. Toplam 3 gündem maddesinin görüsüldügü toplantida agirlikli olarak imar plan degisikligi ile ilgili gündem maddeleri görüsülerek karara baglandi.

Battalgazi Meclisi Haziran Toplantisi Tamamlandi
Battalgazi Belediye Meclisi, Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in baskanliginda Haziran ayi olagan toplantisi 1.oturumunun 2.birlesiminde bir araya geldi. Mazeret dilekçelerinin okunmasi ve gerçeklestirilen yoklamanin ardindan baslayan toplantida, ilk olarak Haziran ayi olagan toplantisi 1.birlesim 1.oturumun karar özeti oy birligi ile kabul edildi. Battalgazi Belediyesi Meclis Toplanti Salonunda gerçeklestirilen ve toplam 3 gündem maddesinin görüsüldügü toplantida, agirlikli olarak imar plan degisikligi ile ilgili gündem maddeleri görüsülerek karara baglandi. Toplantida imar plan degisikligi ile ilgili bazi maddeler kabul edilerek karara baglanirken, bazi maddeler ise ilgili komisyona havale edildi.

Toplanti öncesi kisa bir konusma gerçeklestiren Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Battalgazi Belediye Meclisi Haziran ayi toplantimizin 2.birlesiminde bir araya geldik. Degisen ve gelisen ilçemizi daha güzel yarinlara hazirlama noktasinda gece demeden gündüz demeden yogun bir çalisma ortaya koyuyoruz. Aldigimiz kararlarin Malatya’miz ve Battalgazi’miz için hayirli ve ugurlu olmasini temenni ediyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Temmuz ayi Olagan toplantisi 4 Temmuz Pazartesi günü saat 15.00’te Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda gerçeklestirecek.
Kaynak: İHA