Ünlü Sanatçi Kiraç, Kiraz Festivalinde Sevenleriyle Bulustu

27. Yesilyurt Kültür, Spor Kiraz Festivalinde Malatyalilarla bulusan ünlü Sanatçi Kiraç, söyledigi birbirinden hareketli ve güzel sarkilarla unutulmaz bir konserin altina imza atti.

Ünlü Sanatçi Kiraç, Kiraz Festivalinde Sevenleriyle Bulustu
27’nci Yesilyurt Kültür, Spor Kiraz Festivali çerçevesinde gerçeklesen dev konserlerle ‘Kiraç’ Konseri de eklendi.

Yesilyurt Belediyesinin ev sahipliginde, Yesilyurt Ilçe Kaymakamligi ve Istanbul Yesilyurtlular Derneginin destekleriyle düzenlenen 27’nci Yesilyurt Kültür, Spor Kiraz Festivalinde ‘Kiraç’ coskusu yasandi.

Malatya Park AVM yanindaki konser alanini dolduran binlerce seveniyle bulusan ünlü sanatçi Kiraç, seslendirdigi sarkilarla unutulmaz bir konserin altina imza atti. Gördügü yogun ilgi karsisinda saskinligini gizleyemeyen ünlü sanatçi, Malatya’da ve Yesilyurt’ta olmaktan büyük bir mutluluk yasadigini söyledi.

Konsere büyük ilgi gösteren sevenleriyle birlikte sarkilarini seslendiren Kiraç, kendisini sevenleriyle bulusturan Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar’a tesekkürlerini sundu.

Kiraç’a kayisi ve kiraz paketi ile çesitli hediyeler takdim eden Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, Mustafa Ceceli’den sonra Kiraç’in sahne aldigi konser programlariyla festival coskusunun üst seviyeye çiktigini ifade etti.



Malatya’lilara güzel bir aksam yasatan Kiraç’a tesekkürlerini sunan Çinar, “Dev konserlerimizle Malatya’lilara ve Yesilyurt’lulara unutulmaz bir festival ortami yasatmanin mutlulugunu yasiyoruz. Gençlerimiz istedi bizlerde Kiraç’i Malatya’ya getirdik. Su anda alanimizda yaklasik 50 bin kisi bulunuyor, festivalimize yakisan bir atmosfer var. Malatya Park AVM Yanindaki konser alanimizda ki bu cosku, bu mutluluk ve bu heyecani anlatmaya kelimeler yetersiz kalir. Kiraz Festivalimize renk katan sanatçilarimiza çok tesekkür ediyoruz. Malatyalilarin çok sevdigi degerli sanatçimiz Kiraç’ta çok güzel bir konserle vatandaslarimiza keyifli anlar yasatti, herkes adina Kiraç’a tesekkürlerimizi sunuyoruz” diye konustu.

Oldukça renkli bir atmosferin hakim oldugu konserde iki saate yakin süre sahnede kalan Kiraç, Anadolu türkülerinden olusan repertuariyla sevenlerinin gönlünde bir kez daha taht kurdu.
Kaynak: İHA