Sünnetten Kaçan Çocugu Yakalamak Için Seferber Oldular

Sanliurfa’da yüzlerce çocugun sünnet edildigi toplu sünnet töreninde sünnet sirasi gelen bir çocuk sünnet olmamak için salondan kaçti. Gülümseten o anlar amatör bir cep telefonu kamerasina yansirken kaçan çocugu yakalamak için yakinlari seferber oldu.

Sünnetten Kaçan Çocugu Yakalamak Için Seferber Oldular
Sanliurfa’da hayirsever bir is adami tarafindan her yil geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet töreninde bu yil da yüzlerce çocuk sünnet edildi. Sünnet sirasi gelen bir çocugun salondan kaçmasi törende renkli anlara sahne oldu. O anlar amatör bir cep telefonu kamerasina yansirken sünnetten kaçan çocugu yakalamak için yakinlari seferber oldu.

Sünnet olmamak için durmadan kostu

Sünnet olmamak için törenden kaçan çocuk törenin gerçeklestirildigi taziye evi önünde dakikalarca kostu. Annesi babasi ile diger yakinlarinin uzun süre kovaladigi çocugun sünnet olmamak için törenden kaçmasi saniye saniye amatör bir kameraya yansidi. O anlarda çocugun kendisini yakalamak için ugrasan yakinlarini bir bir atlatmasi gülümsetti.

Töreni organize eden Abdulkadir Karakus, sünnet törenini 10 yildir geleneksel olarak düzenlediklerini belirtti.

Yüzlerce çocugu sünnet ettirerek ailelerini mutlu ettiklerini aktaran Karakus, ailelerin hayirsever is adamina tesekkür ettiklerini söyledi.

Kaynak: İHA