Karamürsel KO-MEK'te Yaz Senligi Tadinda Açilis

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Meslek ve Sanat Egitim Kurslari (KO-MEK), el emegi göz nuru eserlerin yer aldigi ilçe sergilerinin açilisina Karamürsel ile devam etti.

Karamürsel KO-MEK'te Yaz Senligi Tadinda Açilis
Karamürsel Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen ilçe sergisinin açilisina, Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, Karamürsel Kaymakami Osman Aslan Canbaba, Karamürsel Belediye Baskani Ismail Yildirim, STK’lar, mahalle muhtarlari ve vatandaslar katildi.

Açilista kursiyerler adina konusma yapan çini boyama kursiyeri Sule Can, "KO-MEK’te birçok farkli bransta egitim aldiktan sonra ögretmenlerimizin tavsiyesiyle de çini boyama kursuna katilmaya karar verdim. Burada aldigim egitimler sonrasinda kendimi gelistirip, Kocaeli Üniversitesi Seramik ve Cam Boyama Bölümüne yazilarak egitim almaya basladim. KO-MEK sayesinde kendimi kesfettim ve yeniden buldum. Bana bu firsati saglayan KO-MEK’e çok tesekkür ediyorum" dedi.

"KO-MEK’lerimiz simdiye kadar çok güzel isler yapti"

Baskan Büyükakin ise konusmasinda "KO-MEK’lerimiz simdiye kadar çok güzel isler yapti. Ama yeni dönemde KO-MEK baska bir sey yapsin istiyorum. El emekleriniz artik üretime ve ekonomiye dönsün. Biz elimizden gelen her seyi yapiyoruz ama bunu ileriye götürmek ve kendi isletmenizi kurmak sizin elinizde" diye konustu.

Kaynak: İHA