Baskan Sahin, Ilçenin Taleplerini Bakan Yardimcisi Büyükdede'ye Iletti

Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, geçtigimiz gün Bilecik’e gelen Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardimcisi Hasan Büyükdede’de ilçenin taleplerini bir dosya halinde ilettigini söyledi.

Baskan Sahin, Ilçenin Taleplerini Bakan Yardimcisi Büyükdede'ye Iletti
Baskan Sahin, Bakan Yardimcisi Büyükdede’den, Osmaneli’nin lojistik merkezi konumuna gelmesi için girisimlerimize destek olunmasi istedigini söyledi.

Bakan Yardimcisi Büyükdede’nin de tam destek verecegini söyledigini anlatan Baskan Sahin, "Osmaneli Belediyesince Osmaneli Organize Sanayi Bölgesine devredilen 2 milyon 100 bin metrekare alanda yapilan kamulastirma ve çalismalarin kisa sürede tamamlanarak sanayicinin taleplerinin karsilanmasi. Osmaneli-Bursa-Bandirma YHT hattinin lojistik olarak getirdigi avantajlar nedeniyle sanayicinin büyük talep gösterdigi sanayi alanlar için yeni OSB alani olusturmak için belirlenen 5 milyon metrekarelik arsada gerekli çalismalarin baslatilmasi. Osmaneli ilçemizin lojistik merkezi konumuna gelmesi için girisimlerimize destek olunmasi. 5 bin tonluk günes enerjili soguk hava deposu projemize mali destek saglanmasi konularinda kendisinden destek istedik" dedi.

Kaynak: İHA