Yanginda Çikan Sese Uyanip Sokaga Döküldüler

Antalya’da yerlesim yerlerine yakin yerdeki agaçlik ve kargilik alanda çikan yangin, vatandaslari tedirgin etti. Rüzgarin etkisiyle bir anda yayilan yanginda, yanan kargilarin sesini duyarak evlerinden disariya çikan vatandaslar hortum ve is makineleriyle alevleri söndürmeye çalisti. Yangin, itfaiye ekiplerinin destegiyle yaklasik 1 saatte kontrol altina alindi.

Yanginda Çikan Sese Uyanip Sokaga Döküldüler
Muratpasa ilçesi Mehmetçik Mahallesi’ndeki agaç ve kargilarin bulundugu alanda saat 08.30 siralarinda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayi yangin çikti. Rüzgarin etkisiyle bir anda yayilan yangin, yakin bölgedeki yerlesim yerleri ile seralari tehdit etmeye basladi.

Ihbarla birlikte olay yerine itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Yanginda çikan sesi duyarak evlerinden disariya çikan vatandaslar hortumlarla su sikarak, bir vatandas da kepçe ile alevlerin üzerine toprak atarak yanginin ilerleyisini durdurmak istedi. Mahalleliyi tedirgin eden yanginda, itfaiye ekipleri yaklasik 1 saatlik çalisma sonucu alevleri kontrol altina aldi.

Bölge sakinlerinden bir vatandas, yangini çikan sesle fark ettigini belirterek, “Evden görüp asagiya inmemle birlikte yayilmisti. Çok seriydi ve mermi gibi ilerliyordu. Felaketti” dedi.

Yangin itfaiye ekiplerinin de destegiyle yaklasik 1 saatlik çalisma sonucu söndürüldü. Yanginin çikis nedeniyle ilgili polis ekipleri inceleme baslatti.
Kaynak: İHA