Ücretsiz Kurslarla Ögrencilere Kisisel Beceriler Kazandiriyor

Düzce Üniversitesi 2021-2022 Egitim-Ögretim Yili’nda Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi ve Halk Egitim Müdürlügü is birligi ile ögrencilerin bos zamanlarini verimli degerlendirmeleri, ayni zamanda sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda da gelisimlerini desteklemek amaciyla ücretsiz kurslar gerçeklestirdi.

Ücretsiz Kurslarla Ögrencilere Kisisel Beceriler Kazandiriyor
Düzce Üniversitesi Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi tarafindan ögrencilerden çevirim içi basvurular alinarak, yapilan degerlendirmeler sonunda çesitli brans ve alanlarda kurslar açildi. Kurslar; Düzce Üniversitesi Mehmet Akif Ersoy Egitim ve Kültür Merkezi dersliklerinde, spor tesislerinde ve Karavana ögrenci yemekhanesi mutfaginda gerçeklestirildi.

Yaklasik 2 bin ögrencinin egitim aldigi etkinlikte; Tenis Kursu 4 grup, Yemek Kursu 1 grup, Ilk Yardim Kursu 2 grup, Ingilizce Kursu 5 grup, Diksiyon Kursu 1 grup ve Saz Kursu’nda da 1 grup olarak derslere baslandi, dersler haftalik programlar halinde yürütüldü.

Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi yürütücülügünde gerçeklestirilen kurslarda agirlikli olarak ögretici egitmen destegi de Düzce Halk Egitim Müdürlügü tarafindan saglandi. Kurslar sonunda kursiyer ögrencilerin devam durumlarina göre basari belgeleri veya sertifikalari verildi.

Yürütülen çalismalar hakkinda kisa bir açiklama yapan Düzce Üniversitesi Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskani Tahir Güney; girisimci ve katilimci Düzce Üniversitesi, bilginin paylasilmasi yaninda ögrenci odakli destekleri ile de ögrencilerin kariyer planlamalarina katki sagladigini ifade etti.

Kaynak: İHA