Tiyatro Sahnesinde Sürpriz Teklifle Dünya Evine Giren Oyuncu Murat Emre Üstün, Nikahin Perde Arkasini Anlatti

Geçtigimiz yil Haziran ayinda tiyatro sahnesinde yaptigi sürpriz evlenme teklifiyle dünya evine giren oyuncu ve ses sanatçi Murat Emre Üstün, nikah sürecinin perde arkasini anlatarak, ailesi ve çocuklariyla birlikte mutluluk pozu verdi.

Tiyatro Sahnesinde Sürpriz Teklifle Dünya Evine Giren Oyuncu Murat Emre Üstün, Nikahin Perde Arkasini Anlatti
Geçtigimiz yil 9 Haziran’da tiyatro gösterisini yarida keserek yaptigi evlilik teklifiyle gündeme gelen Oyuncu ve Ses sanatçisi Murat Emre Üstün, esi Dinara Üstün ile birlikte yasanan nikah sürecinin anlatti. Murat Emre ve Dinara Üstün çifti verdikleri mutlu aile pozlari ile ailenin toplumun temel tasi oldugunu, mutlu bir aile ile toplumda, sosyal hayatta ve ailenin insan psikolojisindeki yer aldigini söyledi.



Ailenin kendisini çok özel bir konu oldugunu ifade eden oyuncu Murat Emre Üstün, “Aile kavrami benim için çok hassas ve özel bir konu. Aile her seydir. Eger ailenizle mutluysaniz, evinizde ailenizden lezzet aliyorsaniz hayatta basarisiz olma ihtimaliniz kalmiyor. Bu yüzden aile benim için çok önemlidir. Kadir Balik ve Dora Ercan sag olsun davet ettigi TMB TV’de ‘Mevzu Ne’ programina katildim. Orada da kendi evimizin bahçesinde kendi kendimize muhabbet eder gibi konustuk. Çogunlugu dogaçlamaydi ama aile üzerine uzun uzadiya konusmalar yaptik” dedi.

Sürpriz bir sekilde evlilik teklifi yaptigini sürpriz nikahin perde arkasini anlatan Üstün, “Geçen sene enteresan bir sey oldu. Esim Türkmenistanli, biz bekar belgesi alamadigimiz için evlenemiyorduk. Bekar belgesi geldikten sonra ben ona sürpriz yapmak için nikah memurunu hallettim. Sag olsun tiyatroda Aykut Çetin hocamizi ikna ettim. Biz karima sürpriz bir evlilik teklifi ve akabinde sürpriz bir nikah hazirladik. Basvurdugumuzda da nikah memurundan evlilik tarihini söylemeyin diye rica ettim. ‘Sizi bilgilendirecegiz’ der misiniz dedim. Sag olsun kabul ettiler.

Cumhuriyet tarihinde bir ilktir, çünkü hem evlilik teklifi ve ayni anda nikah kiyilan baska bir örnegi yoktur. Sahnede nikah vardir, sahnede evlilik teklifi de birçok sefer yapilmistir. Evlilik teklifi ardina telli duvakli nikahin oldugu sahne bizimkidir ve evlilik teklifinden sonra biz oyunumuza da devam ettik. Su anda evliligimiz mutlu sekilde devam ediyor” seklinde konustu.

Yasadigi saskinligi belirten Dinara Üstün, “Bana çok güzel bir evlenme teklifi etti. Ben gerçekten sok oldum. Ben gerçekten sok oldum. Evlenecegiz diye basvurduk. ‘Bana dediler ki 1-2 aya anca gün verebiliriz’ dediler. Bende bekliyorum, hangi güne verecekler diye bekliyorum. Tiyatro oyunu olacak dedi, tiyatroya gittim. Elbisemi de kendi seçti. Bana diyor ki ‘Ne giyeceksin?’ Gelinlige yakin renk olsun diye pembe giydirdi. Bir an teklif yapinca saka sandim ben, gerçek mi diye sordum. 10-15 dakika kendime gelemedim” dedi.

Ailenin insan hayatindaki aldigi yeri anlatan oyuncu Murat Emre Üstün, “Allah herkese mutlu, güzel bir aile nasip etsin. Mutlu olmak esastir, eger ailenizle mutluysaniz isinizde de basarili olursunuz, sosyal hayatta da basarili olursunuz. Siz mutluysaniz mutluluk saçarsiniz, pozitif olursunuz, etrafa pozitiflik saçarsiniz” açiklamasinda bulundu.
Kaynak: İHA