(ÖZEL) Servis Aracina Binen Her Çocuga Anne Sefkati Ile Yaklasiyor

Afyonkarahisar’in Bolvadin ilçesindeki tek kadin servis soförü Huri Sahin, ‘Sen kadinsin, kadindan soför mü olur?’ diyenlere aldirmayarak, erkeklerin egemen oldugu meslekte direksiyon sallamaya basladi. Özellikle velilerden büyük destek gördügünü söyleyen Sahin, “Ben de bir anneyim ve aracima binen bütün çocuklara anne sefkati ile yaklasmaya gayret ediyorum” dedi.

(ÖZEL) Servis Aracina Binen Her Çocuga Anne Sefkati Ile Yaklasiyor
Huri Sahin (38 ) esinin tesvik etmesiyle 10 yildir okul servisi soförlügü yapiyor. Sahin, soförlüge baslamadan önce çevresinden olumsuz elestiriler aldigini, kendisi bu duruma aldiris etmeyerek kadinlarin da bu meslegini yapabilecegini göstermek için inat ettigini ifade etti.

Kadinlarin her seyin üstesinden gelebilecegini belirten Sahin , "Bu meslege girmemde bana yardimci olan esime çok tesekkür ediyorum. Kadinlar yapamaz hiçbir sey beceremez diye bir sey yok. Bence kadinin gücü her seye yeter. Kadinlar güçlüler. Biz bu gücü kendimizde gördügümüz sürece her seyin üstesinden gelebilecegimize eminim. Basta herkes bana tepki gösterdi" diye konustu.



“Caddeden geçerken alkislayan kadinlar görüyorum”

Ögrencileri tasirken kendisini gören kadinlarin alkislarla destek oldugunu ve bununda kendisini daha fazla mutlu ettigini dile getiren Sahin açiklamalarini söyle sürdürdü:

“Sen kadinsin kadindan soför mü olur?’ dediler. Ben anneyim. Aracima binen her çocuga anne sefkati ile bakiyorum. Onlari kendi evladim gibi her zaman kolluyorum. Her seyden önce bu isi severek yapiyorum. Herkes ilk basta kadin soför diye tepki gösteriyorlardi. Özellikle aileler çok destekliyorlar. Herkes arkamda. Caddeden geçerken alkislayan kadinlar görüyorum. Herkese desteklerinden dolayi çok tesekkür ediyorum kadinlar güçlüdür. Bence herkes ayaklarin üstünde durmaya çalismali. Her kadin güçlüdür. Kadin erkek ayrimi diye bir sey yok. Erkegin yapabildigi isi kadin da yapabilir. Kadinlar bu gücü kendilerinde görmeliler.”

Öte yandan, Sahin okullar kapandiginda küçük çocuklari yüzme kurslari gibi kurslara tasimaya devam ediyor.
Kaynak: İHA