Engellilerin Bilgisayar Sorununu Emniyet Müdürü Çözdü

Adana’da çagri operatörü kursu projesi baslatan ancak bilgisayarlari olmadigi için bir türlü kursa baslayamayan Sakatlar Dernegi üyesi engellilerin imdadina Adana Emniyet Müdürü Dogan Inci 7 bilgisayar hediye ederek yetisti.

Engellilerin Bilgisayar Sorununu Emniyet Müdürü Çözdü
Sakatlar Dernegi Adana Sube Baskanligi isverenlerin kendilerinden çalistirmak için talepte bulunmasi üzerine bütün engellilerin oturdugu yerden çalisabilecegi is düsünmeye basladi.

Bir süre sonra Sakatlar Dernegi Adana Sube Baskani Berkant Tigit, çagri operatörü kursu projesi olusturdu. Ancak kurs için gerekli olan bilgisayarlari bir türlü bulamadi. Bu nedenle kursta baslayamadi. Bu durumu ögrenen Adana Emniyet Müdürü Dogan Inci talimat vererek engellilere bilgisayar verilmesini istedi. Adana Emniyet Müdürlügü Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü 7 bilgisayari emniyetten alarak dernege götürdü.

Baskan Tigit, isverenlerin genelde kendilerinden az engelli bireyleri çalistirmak için istedigini bu nedenle kendilerinin de çagri operatörü kursu projesi ortaya koyduklarini belirterek, “Bu proje sayesinde tüm engellilerin çalismasini hedefledik. Kurstan sonra arkadaslarimizin hepsi ise girecek. Ancak bilgisayar bulamadik. Bu eksigimiz vardi bunu da Adana Emniyet Müdürü Dogan Inci tamamladi. Onun sayesinde artik kurs baslayacak engelliler is bulacak” dedi.

Kaynak: İHA