ADÜ Kösk MYO Mezuniyet Töreni Gerçeklesti

Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kösk Meslek Yüksekokulu (MYO) 2021-2022 Akademik Yili Mezuniyet Töreni Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçeklesti.

ADÜ Kösk MYO Mezuniyet Töreni Gerçeklesti


Törene; Kösk Kaymakami Tugba Polat, Kösk Belediye Baskan Vekili Halil Koçyigit, ADÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mehmet Aydin, Kösk Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ayse Demet Karaman, AK Parti Ilçe Baskani Halil Mollaoglu ögretim üyeleri, ögrenciler ve aileleri katildi.



Saygi Durusu ve Istiklal Marsi ile baslayan tören, Kösk MYO ögretim görevlileri ve ögrencilerinin baglama resitali ardindan Aydans Gençlik ve Spor Kulübünün hazirlamis oldugu halk oyunlari ekibinin gösterisi ile devam etti.

Ögrencilerin mezuniyetinin sevinci ve gururunu yasadigini belirterek konusmasina baslayan, Kösk Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ayse Demet Karaman, “Sevgili mezunlarimiz lütfen mesleginizi seviniz çalismaktan, iyi insan olmaktan vazgeçmeyiniz. Yolunuz açik, mezuniyetiniz hayirli ugurlu olsun” dedi.



ADÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mehmet Aydin, “Degerli mezunlarimiz, mutlu sona eristiginiz için sizleri tebrik ediyor ve yeni hayatinizda basarilar diliyorum. Sizlerden ricam çevrenize ve yakinlariniza çalisma arkadaslariniza iyi ve çaliskan birer insan olmanin gereklerini davranislarinizla göstermeniz ve örnek birey olmanizdir. Her ne is yapiyorsaniz elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalisin. Baskalarina faydali, dürüst ve ahlakli olun. Hepinizi tebrik ediyor sizlere yasaminizin yeni dönemine iyi dilekler ve sevgi ile ugurluyorum” dedi.



Kösk MYO 2021-2022 Akademik Yili birincisi Sema Türkkan, kendisi ve tüm mezunlar adina ögretim üyelerine ve ailelere tesekkür ettigi konusmasinin ardindan mezuniyet kütügüne ismini çakti. Üniversitemiz Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mehmet Aydin, Sema Türkkan’i tebrik ederek mezuniyet belgesini ve hediyesini verdi.

Kösk MYO 2021-2022 Akademik Yili ikincisi Medine Kaya’ya Kösk Kaymakami Tugba Polat, üçüncü Tugba Özbay’a ise Kösk Belediye Baskan Vekili Halil Koçyigit mezuniyet belgesini verdi.

26. ADÜFEST Hali Saha Sampiyonu olan Kösk MYO ögrencileri adina Dr. Ögretim Üyesi Hüseyin Nail Algül, Yüksekokul Sekreteri Nasuh Çankaya ve takimi çalistiran Ilyas Dogan’a ve 26. ADÜFEST Masa Tenisi üçüncüsü Anil Aslan’a çiçek ve tesekkür belgesi verildi.



BIDEB tarafindan yürütülen, 2209-A Üniversite Ögrencileri Arastirma Projeleri Destekleme Programi 2021 Yili 2. Dönem çerçevesinde destek alan Proje ‘Kefir Üretiminde Bulanik Mantik Uygulamasini’ hazirlayan danisman hoca Dr. Ögretim Üyesi Hüseyin Nail Akgül, proje yürütücüsü Aylin Karapelit, proje ortaklari Zelal Yekit ve Özgem Özboyaci adina Aylin Karapelit’e çiçek ve tesekkür belgesi verildi.



Mezun ögrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardindan tören, ögrencilerin keplerini atmasi ile sona erdi.
Kaynak: İHA