ADÜ Atça MYO 2021-2022 Akademik Yili Mezuniyet Töreni Gerçeklesti

Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Atça Meslek Yüksekokulu (MYO) 2021-2022 Akademik Yili Mezuniyet Töreni gerçeklesti.

ADÜ Atça MYO 2021-2022 Akademik Yili Mezuniyet Töreni Gerçeklesti


Mezuniyet Törenine; Sultanhisar Kaymakami Bahadir Günes, ADÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mehmet Aydin, Aydin Il Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer, Ilçe Emniyet Amiri Ibrahim Yörük, Ilçe Jandarma Komutani Mehmet Gökhan, akademik ve idari personel ile ögrenciler, aileleri ve konuklar katildi.



Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan program Sultanhisar Halk Egitim Merkezi Atça Grubunun kadin efelerinin gösterisi ile devam etti.

Yüksekokul birincisi Burak Karatas’in veda konusmasinin ardindan açilis konusmasini yapan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Serdar Pasa, “Degerli mezunlarimiz; Bizden duyacaginiz bu son nasihatleri yasaminiz boyunca unutmayacaginizi umuyoruz. Bugün, bir bitisin degil birçok baslangicin yasandigi bir günü yasiyorsunuz. Bugünden itibaren yepyeni yasam deneyimlerini içinde barindiran bir süreç basliyor. Her seyden önce bugün hak ettiginiz diplomalar size ayni zamanda çok önemli sorumluluklar yüklüyor. Dünyada ve ülkemizde olup bitenleri izleyerek kendinizi yenilemek, yeni bilgiler ögrenmek ve kendinizi sürekli olarak gelistirmek bu sorumluluklarin basinda geliyor. Var olan becerilerinizi gelistirmek ve yeni beceriler kazanmak için kendinizi gelistirmeye devam edin. Her ne is yapiyorsaniz elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalisin. Baskalarina faydali olun. Dürüst ve ahlakli olun. Hepinizi tekrar tebrik ediyor, sizleri yasaminizin yeni dönemine iyi dilekler ve sevgiyle ugurluyorum. Allah yolunuzu açik etsin” dedi.



Atça MYO’da mezunlarindan dereceye girenlere plaketlerinin ve basari belgelerinin verilmesinin ardindan, programlarda dereceye giren tüm mezun ögrencilere basari belgeleri takdim edildi.

Mezun ögrencilerin keplerini atmalarinin ardindan, mezuniyet yemegi ile devam eden tören, Atça MYO ögrencisi DJ Çaglar Parlar’in esliginde gerçeklesen mezuniyet partisi ile sona erdi.
Kaynak: İHA