3. Çevre Yolunda 2. Etap Çalismalari Basladi

İçel Büyüksehir Belediyesinin kent ulasimini ve trafigini rahatlatmak adina yapimina basladigi 3. Çevre Yolu’nun Toroslar ilçesi sinirlari içinde kalan 1. etap çalismalari tamamlanarak, 2. etap çalismalarina geçildi.

3. Çevre Yolunda 2. Etap Çalismalari Basladi
6 kilometre uzunlugunda olacak olan 3. Çevre Yolu’ndaki çalismalarin Toroslar ilçesi sinirlarinda kalan 1 kilometrelik kismini tamamlayan ekipler, zaman kaybetmeden 2. etap çalismalarina basladi.

Yenisehir ilçesinde kalan ve 5 kilometrelik kisimda asfalt öncesi zemin düzenleme hazirliklari sürdüren ekipler, kisa süre içerisinde asfalt dökümüne geçecek.

5 kilometrelik kismi kapsayan çalismalar; 36. Cadde, Ismet Inönü Bulvari, 20, 38, 26, 32 ve 34. caddeler arasinda yürütülecek. 36. Cadde ile Ismet Inönü Bulvari arasinda ve 34. cadde ile 32. cadde arasinda çalismalarin devam ettigi 3. Çevre Yolu’ndaki tüm çalismalarin, yil sonu itibariyle tamamlanmasi planlaniyor.

3. Çevre Yolu Projesi Santiye Sefi Bertan Ünal, çalismanin ilerleyisi hakkinda bilgi vererek, “Bu çalismalar yaklasik olarak 6 kilometre olarak projelendirildi. Projenin 1. etabi tamamlanmis durumda. Yenisehir bölgesindeki çalismalar tüm hiziyla devam ediyor. Yenisehir bölgesindeki 2. etap çalismalarimiz ve son etap diye adlandirdigimiz 7. etapta asfalt öncesi çalismalarimiz devam ediyor. Tüm hizimizla yil sonu itibariyle bu projeyi tamamlamayi hedeflemis durumdayiz” dedi.

Kaynak: İHA