Esi Tarafindan Öldürülen Kadin Ve 3 Yasindaki Çocugu Yan Yana Defnedildi

Zonguldak’in Çaycuma ilçesi Filyos beldesinde cinnet geçiren dini nikahli esi tarafindan av tüfegiyle öldürülen kadin ve 3 yasindaki kizi köylerinde yan yana topraga verildi. Çiftin, 3 yasindaki Nazli’nin DNA testi için üç yil önce bir televizyon kanalina çiktigi ortaya çikti.

Esi Tarafindan Öldürülen Kadin Ve 3 Yasindaki Çocugu Yan Yana Defnedildi
Edinilen bilgiye göre, dün aksam saatlerinde Filyos beldesi Öteyüz Mahallesi’nde iki katli müstakil evin giris katinda kan donduran olay yasandi. Iddialara göre, uzaklastirmasi bulunan Seyfullah Uslu (41), dini nikahli esi Yasemin Öztürk’ün (35) yanina gitti. Yasanan tartisma sonrasi cinnet geçiren Seyfullah Uslu, esini ve 3 yasindaki kizlari Nazli’yi av tüfegiyle vurdu ardindan da intihar etti. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri 3 kisinin de hayatini kaybettigini belirledi.

Kizinin babasi oldugunu televizyon programinda ögrenmis

Cenazeleri kimlik tespitinden sonra Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Seyfullah Uslu, Nazli Öztürk ve Yasemin Öztürk’ün otopsileri yapildi. Seyfullah Uslu, ikindi namazini müteakiben köyünde topraga verildi.

Kizini kendi soyadiyla nüfusa kaydettigi ögrenilen Yasemin Öztürk’ün cenazesi ise kiziyla yan yana topraga verildi.

Aksam namazini müteakiben kilinan cenaze namazinda Yasemin Öztürk’ün yakinlari gözyasi döktü. Evinin önüne getirilen cenazeler için helallik alindi. Sirayla kilinan cenaze namazlarinin ardindan anne ve kizinin cenazeleri son yolculuguna ugurlandi.

Çiftin 3 yil önce DNA testi için bir televizyon programina çiktigi, 3 yasindaki Nazli’nin babasinin da Seyfullah Uslu oldugu ortaya çikmisti.
Kaynak: İHA