150 Polis Ve Jandarmayla 'Huzur Inegöl' Uygulamasi

Bursa’nin Inegöl ilçesinde Emniyet Müdürlügü ve Jandarma Komutanligi ekiplerinin isbirliginde süpheli sahislara yönelik ’Huzur Inegöl’ uygulamasi gerçeklestirildi. Jandarma ve polis olmak üzere 150 güvenlik gücünün görev aldigi uygulama, drone ile takip edildi.

150 Polis Ve Jandarmayla 'Huzur Inegöl' Uygulamasi
Ekipler, Ahmet Türkel Çevre yolu Cerrah kavsagi, Mimar Sinan bulvari, Inegöl Caddesi olmak üzere sehrin önemli noktalarinda araç ve süpheli sahislari incelediler. Uygulama kapsaminda Kafeler ve alkollü mekanlar da denetlendi. Uygulama noktalarinda araçlar didik didik aranirken, sürücü ve sahislarin GBT sorgulamasi yapildi. Ekiplerden kaçmaya çalisan sahislar da kovalamaca sonucu yakalandilar.

Ilçe genelinde yapilan uygulamalarda 17 kafe ve alkollü mekan denetlendi. Kumar oynandigi tespit edilen kiraathane isletmecisi hakkinda adli islem baslatildi. Bin 663 Kisinin GBT sorgulamasi yapilirken, 804 Araç kontrol edildi. 50 Araç sürücüsüne 79 bin 284 TL trafik cezasi uygulandi. Aranan 1 sahis yakalanirken, 7 araç trafikten men edildi.

Kaymakam Eren Arslan da uygulama yerlerine giderek ekiplere kolayliklar diledi.

Açiklama yapan Kaymakam Eren Arslan, "Emniyet ve Jandarma ekipleriyle ortaklasa uygulama yaptik. Ilçemizin önemli noktalarinda ve Kafeler ile alkollü mekanlarda denetimler yapildi. Burada amaç vatandasin huzur ve güvenligini saglamak, genel asayisi saglamaktir. Aranan sahislar yakalandi. Trafik kurallarina uymayan sürücülere cezai islem uygulandi. Suç ve suçlularla mücadele edebilmek için çalismalarimiz sürecek. Allah vatanimizi her türlü kötülüklerden korusun." dedi.

Kaynak: İHA