Zeka Oyunlari Söleni Sona Erdi

Türkiye’de ilk defa Isparta’da uygulanan, 12 ilçeden 167 okul ve 540 ögrencinin katildigi Zeka Oyunlari Söleni sona erdi.

Zeka Oyunlari Söleni Sona Erdi
Saygi durusu ve Istiklal Marsinin söylenmesiyle baslayan törende ilk olarak Zeka Oyunlari konusunda baslangicindan sonuna kadar yapilan çalismalari içeren proje sürecini anlatan ve proje ile ilgili görüslerin yer aldigi iki ayri sinevizyon gösterimi sunuldu. Sunumlarin ardindan kürsüye gelen Il Milli Egitim Müdürü Erhan Baydur konusmasinda; “Bugün burada çok güzel bir olayin bir o kadar da güzel bir sekilde sonuçlandigini görmek için bir aradayiz. Zira, gelecegimizin teminati çocuklarimizin zeka gelisimi konusundaki projenin hayata geçirilmesi noktasinda önemli bir adim atildi. 6 ay önce bana bu konudaki projeyi arkadaslarim getirdiklerinde bir takim endiselerim vardi. Ancak, bu zorlu ve bir o kadar da büyük bir projeyi arkadaslarim gece - gündüz demeden çalisarak basariyla tamamladilar. Ben, projede emegi geçen tüm arkadaslarima tesekkür ediyorum. Kendilerini kutluyorum” dedi.

Programda daha sonra, proje süresince projeye destek veren okul ve ögretmenlere plaket, etkinliklere katilarak basari gösteren ve dereceye giren okul ve ögrencilere madalya ve ödülleri törene katilan protokol üyeleri tarafindan verildi.

Kaynak: İHA