Yildirim'da Bu Yaz 50 Bin Çocuk Spor Yapacak
Bu yaz 50 binin üzerinde çocuk Yildirim Belediye’sinin tesislerinde spor yapacak. Yaz döneminde Yildirimli çocuklar için birbirinden farkli projeler hazirlayan Yildirim Belediyesi, 16 bransta, 10 tesiste 100 egitmenle 50 bin çocuga spor yaptiracak.

Projelerin basinda yaz spor okullarinin geldigini ifade eden Yilmaz, "Biz bu yil yaz spor okullarimizda, 16 bransta hizmet verecegiz. 10 donanimli tesiste yaklasik 100 ögretmenimizle beraber bu yil 50 bin Yildirim’li çocuga spor yaptiracagiz. Bursa’nin en donanimli spor tesisi olan Naim Süleymanoglu Spor Kompleksi basta olmak üzere tüm spor tesislerimizde spor yapmayan çocuk kalmayacak" dedi.
Yildirim ilçesi genelinde 2’si portatif 6 yüzme havuzunun oldugunu aktaran Yilmaz, Bu yil bu portatif havuzlara 2 tane daha ilave edeceklerini böylece 8 yüzme havuzuyla çocuklarin yogun bir sekilde talepte bulundugu havuz ihtiyacini karsilayacaklarini söyledi.
