Vali Gökmen Çiçek'ten Baskan Çolakbayrakdar'in Projelerine Övgü Ve Destek

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’i agirladi. Valilik binasi ile lojmaninin Kocasinan’da oldugunu ve Kocasinan Belediyesi’nin kendisi için ayri bir önem tasidigini belirten Vali Gökmen Çiçek, canla basla çalisan Kocasinan Belediyesi’nin halk tarafindan sevildigini ve çalismalarinin memnuniyetle karsilandigina sahitlik ettigini vurgulayarak, belediyenin yapacagi her projede ve çalismada yanlarinda olacagini söyledi.

Vali Gökmen Çiçek'ten Baskan Çolakbayrakdar'in Projelerine Övgü Ve Destek


Baskan Çolakbayrakdar, iadeyi ziyarette bulunan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’i misafir etti. Vali Çiçek’i Kocasinan’da agirlamaktan büyük onur duyduguna dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, “Sayin Valim; Kayseri’mizin yüzölçümü olarak merkezdeki en büyük ilçe ve nüfus bakimindan ise ikinci konumda olan Kocasinan’a hos geldiniz. Bununla birlikte 45 merkez mahalle ve eskiden köy kimligi olup da daha sonra kirsal mahalle olarak bizlere baglanmis 48 kirsal mahallemiz olmak üzere toplam 93 mahallemiz var. Gerek merkezdeki mahallerimize gerekse kirsaldaki mahallelerimize her alanda hizmet ulastiriyoruz. Her mahallemizin kendine özgü yapisi ve kendine özgü beklentileri var. Sükür Allah’a her bir mahallemizin taleplerini karsilamak ve hizmet üretme noktasinda yogun gayret sarf ediyoruz. Ilçemizi gelecege tasima noktasinda faaliyetler yürütürken, rutin belediyeciligi de en iyi sekilde yerine getiriyoruz. Özellikle daha vizyonel bakis açisiyla insanlarimizin hayatini kolaylastiracak ve onlari mutlu edecek bir belediyecilik faaliyetleri yürütüyoruz. Çocuklarimizi, gençlerimizi ve hanim kardeslerimizin daha donanimli yetismeleri adina çalismalara imza atiyoruz. Bu noktada kamu kurum ve kuruluslar isbirligiyle hizmetlerimizi yürütüyoruz. Eminim bu yaptigimiz hizmetler, sayin valimizin gayretleriyle daha iyi noktalara gelecektir. Simdiden emeginize ellerinize saglik” ifadelerine yer verdi.

Kayseri’nin sokaklarinda bir aydir adim atmadik yer birakmadigini belirten Vali Gökmen Çiçek, özellikle valilik binasinin ve lojmaninin Kocasinan’da olduguna deginerek; “Hem çalistigim yerimiz hem de evimiz Kocasinan sinirlari içerisindedir. O yüzden Kocasinan’in hemsehrisiyim. Dolayisiyla aslinda ben Kocasinanliyim. Öncelikle sohbet ettigim Kocasinan’daki vatandaslarimizin baskanimiz hakkindaki memnuniyetleri ve sevgilerini iletmis olalim. Bir aylik süre içerisinde gerçekten Kocasinan Belediyesi’nin canla basla çalistigini ve fedakarca mücadele ettigini gördüm. Belediye baskanimizin önderliginde ve bir takim ruhu içerisinde halkimizin her derdine ulasmalarina müsahede ettim. Geldigim ilk günlerde de açilislar yaptik ve buraya gelmeden önce Kocasinan Akademi’nin çalismalarini duymustum. Kayseri’ye geldigim ilk günlerde Kocasinan Akademi’nin sosyal tesis açilisi ile sergi açilisina katildim. Dolayisiyla Kocasinan Belediyesi’nin halk tarafindan sevildigini ve çalismalarinin memnuniyetle karsilandigini görmek, Il Valisi olarak beni de memnun ediyor. Kocasinan Belediyesi’nin her geçen gün yeni ve farkli projeleri oldugunu duydum ve projeleri heyecanla bekliyorum. Kayseri Valisi olarak Kocasinan Belediyesi’nin yaptigi her projede ve çalismada yanlarinda olacagimi belirtmek istiyorum. Kocasinan Belediyesi ayni zamanda benimde belediyem ve Kocasinan Belediyesi bizim için ayri bir yeri var. Bu vesileyle vatandaslarin memnuniyeti ve hizmetlerinden dolayi baskanimiza tesekkür ediyorum” diye konustu.

Vali Gökmen Çiçek’in ilçeye yaptigi çalismalardan dolayi Baskan Çolakbayrakdar’i kutlamasiyla ziyaret sona erdi.
Kaynak: İHA