Zabitanin Dikkati Emekli Kadinin Parasini Kurtardi

Denizli’nin Çal ilçesinde emekli bir kadin otobüs duraginda unutugu para dolu çantayi fark eden zabita, kisa süre içerisinde sahibine ulastirdi.

Zabitanin Dikkati Emekli Kadinin Parasini Kurtardi


Çal ilçesinde yasayan emekli 64 yasindaki Meral Ilhan, kente bulunan pazarda alisveris yapti. Ilhan, alisverisin ardindan Çamlik Parki’nin yanindaki otobüs duragindan Yukariseyit Mahallesi’ne gitti. Kisa süre sonra ilçede kontrollerini sürdüren Belediye zabitalari, otobüs duraginin yanindaki kol duvarinin üstünde bayan çantasi fark etti. Çanta ekipler tarafindan açildiginda içindeki kimlik kartindan sahibi belirlendi.

“Içinde emekli maasim, kredi kartlarim, özel esyalarim vardi”

Çantayi sahibine ulastirmak için hizla hareket eden zabitalar, Yukariseyit Mahallesi’ne giderek, SGK emeklisi Meral Ilhan’a çantasini teslim etti. Ilhan, “Bu zamanda dürüst insanlari görmek çok sevindirici. Zabitadan Allah razi olsun. Zabitalara ve Belediye Baskani Fethi Akcan’a tesekkür ediyorum. Çantayi unutmusum, 10 dakika sonra ben evime girmeden zabitalar çantami yetistirdi. Içinde emekli maasim, kredi kartlarim, özel esyalarim vardi” dedi.

Kaynak: İHA