Selçuklu'da Haserelere Karsi Ilaçlama Çalismalari Sürüyor

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediyesi Saglik Isleri ve Park Bahçeler Müdürlügü ekipleri koordineli bir sekilde mahalle ve sokaklarda böcek ve sineklere karsi gece gündüz ilaçlama çalismalari yürütüyor.

Selçuklu'da Haserelere Karsi Ilaçlama Çalismalari Sürüyor
Selçuklu Belediyesi Saglik Isleri ve Park Bahçeler Müdürlügü ekipleri çevre ve yesil alanda olusan sinek ve böceklere karsi teyakkuz halinde ilaçlama çalismalarini sürdürüyor. 6’sar ekip toplam 24 personelle ilaçlama çalismasini yürüten ekipler ilçenin tüm noktalarinda çalismalarini yürütüyor. Selçuklu Belediyesi Saglik Isleri Müdürlügüne bagli ekipler periyodik olarak ilçede bulunan tüm mahallelerde belirlenen günlerde olumsuz hava kosulu olmadigi sürece ilaçlama çalismasi yürütüyor. Sabah saat 06.00-10.00 ve aksam saat 18.00-23.00 arasinda yapilan ilaçlama çalismalarinda Saglik Bakanligi tarafindan onayli doganin dengesini bozmayacak ve insan sagligina zarar vermeyecek biyosidal ürünler kullaniliyor. ULV ilaçlama makineleri ile donatilan araçlarla 6 ilaçlama ekibi, ilçede bulunan tüm mahalle, cadde ve sokaklari periyodik olarak ilaçliyor.

Belediye sinirlari içerisinde ilaçlama çalismalarinda koordineli bir sekilde yesil alan ve park alanlarinda böceklere karsi ilaçlama çalismasi yürüten Selçuklu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlügü ekipleri de 6 ekip 18 personelle gece saat 22.00 sabah 06.00 ile sabah 07.30 aksam 17:30 saatlerinde çift vardiya sistemiyle ilçenin her noktasinda çalismalarini sürdürüyor.
Kaynak: İHA