Nazilli'de Otizm Orkestrasi Ve Korosu Konser Verdi

Izmir Otizm Orkestrasi ve Korosu Nazilli Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda konser verdi.

Nazilli'de Otizm Orkestrasi Ve Korosu Konser Verdi


Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan’in ev sahipliginde gerçeklestirilen konsere; Nazilli Kent Konseyi Baskani Gürkan Yenipazarli, NAZGEM Kurucu Müdürleri Tuncay Ayas ve Ekrem Eskici, meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe temsilcileri ve çok sayida vatandas katildi.

Sef Dr. Ögretim Üyesi Orçun Berrakçay’in yönettigi konserde Istiklal Marsi orkestra tarafindan canli olarak çalindi ve koro üyeleri tarafindan büyük bir coskuyla söylendi. Dünyada otizmli bireylerden kurulmus en büyük orkestra ve koro olan ayrica bugüne kadar yaklasik 185 konser veren grup izleyenler tarafindan ayakta alkislandi.

Sahneye çikarak sarkilara eslik eden Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan; “Bize büyük mutluluklar getirdiniz. Sizleri Nazillimizde izlemek bizim için büyük bir zevk olacak. Nazillimizde böylesine güzel bir etkinligi gerçeklestirmek noktasinda büyük desteklerinden dolayi tesekkür ediyorum. Bütün arkadaslarimin heyecanla sizleri dinlemeyi bekledigini biliyorum. Nazillimizde iyi ve güzel isler oluyor. Sizler de degerli tesriflerinizle bizlere güç veriyorsunuz. Iyi ki varsiniz” diye konustu.



Izmir Marsi, Ankara rüzgari, Indim Havuz Basina, Bir Baskadir Benim Memleketim ve Mavi Boncuk gibi birbirinden güzel eserlerin seslendirildigi konser yaklasik 2 saat sürdü. Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan konser sonunda orkestra ve koro üyelerine çiçek takdiminde bulunarak benzer bir çalismayi Nazilli’de gerçeklestirmek istediklerini belirtti.

Izot Izmir Otizm Orkestrasi ve Korosu üyeleri ise desteklerinden dolayi Baskan Özcan’a tesekkür ederek plaket takdiminde bulundu.
Kaynak: İHA