Izmir'deki Cinayette Gözalti Sayisi 5'E Yükseldi

Izmir’in Konak ilçesinde 1 kisinin hayatini kaybettigi silahli saldirida gözalti sayisi 5’e yükseldi. Hayatini kaybeden kisinin daha önce bir suçtan cezaevine girdigi ve pandemi döneminde tahliye edildigi ögrenildi.

Izmir'deki Cinayette Gözalti Sayisi 5'E Yükseldi
Edinilen bilgiye göre olay, saat 16.20 siralarinda Konak ilçesi Güzelyali Mahallesi 39. Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, aralarinda daha önceden husumet bulunan Tolga Tarhan (39) ile A.A., Göztepe Yali Taraftar Dernegi binasi önünde karsilasti. Otomobil içerisinde olan A.A., yanindaki pompali tüfekle Tolga Tarhan’a 3 el ates etti. Silah seslerini duyan çevre sakinlerinin durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenligi alirken, saglik ekiplerinin yapmis oldugu kontrollerde Tolga Tarhan’in hayatini kaybettigi belirlendi. Talihsiz adamin cansiz bedeni, savci tarafindan yapilan incelemenin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Cezaevinden pandemi döneminde tahliye edilmis

Silahli saldirida ölen Tolga Tarhan’in 12 yil önce Göztepe’nin 85’inci yil dönümü kutlamalarinda 2 kisiyi yaraladigi olayda gözaltina alindigi ögrenildi. Isledigi suçtan dolayi cezaevine giren ve pandemi döneminde tahliye edilen Tarhan’in A.A. ile aralarinda daha önceden husumet oldugu, bu husumetten dolayi da sik sik kavga ettikleri ileri sürüldü.

Olayin ardindan 3 süpheliyi gözaltina alan polis ekipleri, olaya karistigi düsünülen 2 süpheliyi daha gözaltina aldi. Gözaltina alinan süpheliler A.A., M.P., E.K., N.T. ve O.Y.’nin emniyetteki islemlerinin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA