Garajdaki 30 Bin Liralik Malzemeyle Birlikte 2 Kavanoz Reçel De Çalindi

Eskisehir’de bir apartman garajina giren kimligi belirsiz kisi ya da kisilerin, piyasa degeri 30 bin liralik malzemeyle birlikte 2 kavanoz da reçel çaldigi belirtildi.

Garajdaki 30 Bin Liralik Malzemeyle Birlikte 2 Kavanoz Reçel De Çalindi
Olay, Emek Mahallesi Hamdullah Suphi Caddesi’nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimligi belli olmayan kisi ya da kisiler tarafindan apartman garajinda hirsizlik yapildi. Apartman sakinlerinin esyalarin bir kisminin olmadigini fark etmesi üzerine yapilan ihbar sonucu polis ekipleri olay yerine gelerek inceleme yapti. Magdur apartman sakinlerinin ifadesinin alinmasiyla olayla ilgili çalisma baslatildigi ögrenildi.

“Garaja giren hirsiz 2 kavanoz da reçel çalmis”

Apartman sakinlerinden Mustafa Yetis Yücel, garaja giren hirsizlarin piyasa degeri 30 bin liranin üzerindeki malzemeleri çaldigini belirtti.

Ayrica garajda bulunan reçel kavanozlarindan 2 tanesinin de çalindigini belirten Yücel, su ifadeleri kullandi:

“Geçtigimiz hafta apartman garajimiza hirsiz girmis. Biz sonradan fark ettik. Inip baktigimizda bana ait olan bölümden hilti, sarjli vidalama, matkap, spiral, boru anahtari, petek termostati gibi malzemelerim çalinmis. Ayrica komsularimizdan birisine ait olan 4 adet araba janti çalinmis. Bir diger komsumuzun da garajda duran reçelleri vardi. Garaja giren hirsiz 2 kavanoz da reçel çalmis. Duruma polise bildirdik. Ekipler gelip tutanak tuttu. Çalinan ürünlerin piyasa degeri 30 bin liranin üzerinde. Umariz ki hirsizlar yakin zamanda yakalanir.”
Kaynak: İHA