Bursa'da Feci Kaza Açiklamasi 2 Ölü 3 Yarali

Bursa’da bir beton mikseri ile 4 kisilik ailenin içinde bulundugu otomobilin çarpismasi sonucu baba ogul hayatini kaybetti, biri mikser sürücüsü üç kisi yaralandi.

Bursa'da Feci Kaza Açiklamasi 2 Ölü 3 Yarali
Kaza saat 11.00 siralarinda Bursa Izmir karayolu Izmir Caddesi Görükle Kavsagi yakinlarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Izmir-Bursa karayolu Bursa istikametinde seyreden Erol Y. idaresindeki 16 NZR 88 plakali beton mikseri yol kenarindaki bariyerlere çarparak yan yatti. Yaklasik 100 metre bariyerlerin üzerinde sürüklenen beton mikseri Bursa-Izmir yolu Izmir istikametine gitmekte olan Mehmet Ali Korkmaz idaresindeki 16 APK 709 plakali otomobile çarpti. Beton mikseri metrelerce sürüklendikten sonra bariyere saplanarak dururken, otomobil takla atarak kullanilamaz hale geldi. Çarpismanin etkisiyle otomobilde bulunan sürücü Mehmet Ali Korkmaz ve bir oglu hayatini kaybederken, Anne, kizi ve mikser sürücüsü Erol Y.’nin hastanedeki tedavisinin devam ettigi ögrenildi.

Kaza sonucu Bursa-Izmir karayolu uzun süre araç trafigine kapanirken yola savrulan araba parçalari toplandiktan sonra kontrollü sekilde trafige açildi.

Cumhuriyet Savcisinin olay yerindeki incelenmesinin ardindan Baba ve oglunun cansiz bedeni Bursa Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat baslatti.
Kaynak: İHA