BBP Genel Baskan Yardimcisi Alfatli Açiklamasi 'SIHA'larin Üretimini Durduracagim Diyene Mi Oy Vereceksiniz'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Baskan Yardimcisi Ekrem Alfatli, partisinin Sögüt ilçe kongresinde yaptigi konusmada, "Simdi soruyorum ’SIHA’larin üretimini durduracagim’ diyene mi oy vereceksiniz, yoksa SIHA’larin üretilmesine destek verip terörle amansiz mücadele verenlere mi vereceksiniz. Çare birbirine benzemez, HDP’nin de masanin kendisi olan 6’li masa olamaz" dedi.

BBP Genel Baskan Yardimcisi Alfatli Açiklamasi 'SIHA'larin Üretimini Durduracagim Diyene Mi Oy Vereceksiniz'
BBP Sögüt Ilçe Baskanligi Kongresine BBP Genel Baskan Yardimcisi Ekrem Alfatli, Bilecik Il Baskani Murat Önal, BBP Sögüt Ilçe Baskani Mehmet Dülger, STK temsilcileri ve çok sayida partili katildi.

Partililer kongre öncesi heyet Ertugrulgazi Türbesini ziyaret ederek dua etti. Ardindan kongrede konusan BBP Genel Baskan Yardimcisi Ekrem Alfatli, "Davamiz atam Ertugrul Gazi’nin yaptigi gibi, birlik davasi, vatan millet davasi, din davasi, bayrak davasi, milli iradeye sahip çikma davasidir. Milleti yasatacagiz ki devletimiz yasasin. Iste o davaya sahip çikan alperenler buradalar. Sögüt ruhu kurulusun da dirilisin de kurtulusun da beslendigi ruhtur. Bu ruh, isigini ulu erenlerden; gücünü ise, nefsine hakim olmayi bilen adil beylerden, yigit alperenlerden ve gözü pek bacilardan alir. Bu ruh, iman ve irfan nurundan ve kadim geleneklerimizden beslenen, aklin ve kalbin essiz bir kivamda bulustugu, kutlu Anadolu ruhudur. Bu ruh, zaman gelmis, öze dönüse ve yeniden dirilise ilham vermis, zaman gelmis kutlu bir direnise ve muzaffer bir kurtulusa can vermistir. Kisaca bu ruh büyük birlik ruhudur" dedi.



"Cumhuriyet tarihinin en bagimsiz durusunu sergiliyoruz"

BBP Genel Baskan Yardimcisi Ekrem Alfatli konusmasinin devaminda, "Ülkemizin terörle mücadelesi tüm unsurlari devam ediyor. Allah kahraman ordumuzun, polisimizin, güvenlik güçlerimizin yar ve yardimcisi olsun. Fakat ülkemiz, devletimiz, hükümetimiz dis politikada Cumhuriyet tarihine baktigimiz zaman en bagimsiz duruslarini sergiledigi yillarin içinden geçiyor. Bütün emperyalist ve sömürücü anlayista olan Amerika’sina, Avrupa’sina, Rusya’sina, Çin’ine ragmen Kurtulus Savasi’ndaki yedi düvele karsi olan mücadele halen devam ediyor. Bütün bunlara ragmen Türkiye Libya’da, Azerbaycan’da, Karadeniz’de, Suriye’nin kuzeyinde terörle mücadele ediyor. Irak’in kuzeyinde, Afrika’da dünyanin hangi noktasinda olmasi gerekirse Türkiye orada. Allah’in izni ile Atan Ertugrulgazi gibi, sögüt ruhu ile, kurulusta, kurtulusta olan ruh ve cesaret ile ,bundan sonra da mazlum nerede ise orada olacak, zalim nerede ise sonuna kadar onunla mücadele edecektir" ifadelerine yer verdi.

"SIHA’larin üretimini durduracagim diyene mi oy vereceksiniz"

BBP Genel Baskan Yardimcisi Ekrem Alfatli, Türkiye’de son zamanlarda ekonomik zorluklar oldugunu anlatarak, "Bakin tercihi surada yapacaksiniz: PKK’lilarin, teröristlerin inlerini bombaladigi için ’SIHA’larin üretimini durduracagim’ diyenlere mi oy vereceksiniz, yoksa SIHA’larin üretilmesine destek verip terörle amansiz mücadele verenlere mi vereceksiniz?. Evet, ülkemizde son zamanlarda ekonomik zorluklar var, özellikle dar gelirli, sabit gelirli, kesimler, emeklimiz, esnafimiz, çiftçimiz ekonomik sikinti içinde, BBP olarak bunlari biliyoruz ve bu kesimlerin de sesi solugu olmaya çalisiyoruz" dedi.



"Bu sorunlari da çözebilecek yine Cumhur Ittifaki’dir"

BBP Genel Baskan Yardimcisi Ekrem Alfatli konusmasinin sonunda, Türkiye’deki tüm sorunlari çözebilecek olanin Cumhur Ittifaki oldugunu anlatarak, "Milletimizin teveccühü ve rabbimim yardimi ile BBP’nin kadrolari göreve geldiginde görülecektir ki tüm bu sorunlar milletin muktedir iktidarini gerçeklestirerek çözülecektir. Iste Tüm iyi ve güzel insanlari 2023 seçimlerinde Cumhur Ittifaki içinde kendi adi, amblemi ve yetkin adaylari ile seçimlere girecek BBP ye oy vermeye davet ediyorum. Çare birbirine benzemez HDP’nin de masanin kendisi olan altili masa olamaz. Siz bu masadan milletin sorunlarina bir tane çözüm önerisi duydunuz mu? Çaresiz degilsiniz, çare BBP, çare Cumhur ittifaki, çare sizsiniz" dedi.

Büyük Birlik Partisi Bilecik il Baskani Murat Önal ise, Ertugrul Gazi’nin 1230’da Sögüt’te yaktigi atesin külleri ile yeniden dogup yine cihana hükmedeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA